Chrome - Voordelen, voorzorgsmaatregelen en voedingsmiddelen te etenDe metalen chroom is een essentieel spoorelement nodig in kleine hoeveelheden voor de menselijke gezondheid. Het wordt gebruikt om diabetes type 1 en type 2 en hoge bloeddruk als plotselinge controle van de bloedsuiker te behandelen.

Chroom wordt ook gebruikt voor de behandeling van polycysteus ovarium syndroom (PCOS), depressie, verhoging van goede cholesterol en slechte cholesterol laag vooral voor degenen die behandeld wordt voor cardiovasculaire problemen die bètablokkers bevatten.


Chroom wordt ook gebruikt voor de conditie van het lichaam gewichtsverlies, lichaamsvet en spieren te verminderen. Het verhoogt ook de energie die effectief is om atletische prestaties te verbeteren is.

Voordelen van Chroom:

Behandel Obesitas en gewichtsverlies: Kleine doses van chroompicolinaat oraal gedurende ongeveer vier maanden of minder helpt gewicht te verminderen geleidelijk.

Gevechten depressie: chroom helpt verheffen de stemming van degenen die een milde depressie en zijn niet gevoelig voor de voorgeschreven medicijnen.

Voorkomt hartaanval: het niveau van chroom evenwichtige nagels is essentieel om hartaanvallen te voorkomen. Chroom supplementen worden gegeven aan degenen die hebben een laag niveau van het element in hun nagels.

Syndroom van Turner: Dit is de toestand waarin de zoon erft diabetes van ouders. Het helpt bij het bestrijden hetzelfde.

Helpt tegen polycysteus ovarium syndroom (PCOS): Dit is een veel voorkomend probleem bij vrouwen waarbij een cyste vormen in de eierstokken het veroorzaken vertraagde levering. De handhaving van een adequaat niveau van chroom vermindert de mogelijkheid van een dergelijk probleem.

Voorzorgsmaatregelen en waarschuwingen:

  • Zwangerschap en borstvoeding: Voor vrouwen die net zijn bevallen van een kind of die borstvoeding geven, wilt u misschien minder dan normale hoeveelheden chroom mondgezondheid van het kind te nemen.
  • Nierproblemen: Mensen met nierproblemen moeten onthouden van het gebruik van chroom.
  • Leverproblemen: chroompicolinaat niet zo goed te gaan met de middelen die gebruikt worden om problemen met de lever te behandelen en moet daarom worden vermeden.
  • Diabetes: Wie diabetes moeten hun inname van chroom beperken en medicijnen tegelijk. De dosering moet worden aangepast om overmaat kunnen vallen of stijging in insulinespiegels.
  • Chroom/allergie huidcontact: roodheid, droge huid, zwelling en schilfering van de huid zijn de symptomen van allergie en moet serieus worden genomen als een van deze wordt gezien wanneer u voor het eerst start met doses van chroom.
  • Psychische problemen: omstandigheden en veranderingen in gedrag die worden veroorzaakt door of leiden tot angst, depressie of schizofrenie worden veroorzaakt door de inname van chroom psychiatrische.
Chroom en gezonde voeding:

Het nemen van natuurlijke chroom moet worden van voedsel in de eerste plaats. Er zijn verschillende voedingsmiddelen die rijk chroom zijn, maar moeten zo dat de negatieve effecten van een hoge dosis verminderd worden gekookt.

Gezonde voedingsmiddelen bevatten veel mineralen en vitaminen, maar soms de noodzaak chroomsupplementen essentieel zodat het lichaam absorbeert deze goede voedingsstoffen. Samen met dit, moet ook veranderingen in de voeding onder de zorg van een professioneel gedaan worden om bijwerkingen te voorkomen.

Een gezonde en evenwichtige voeding moet men in dat:

Legt de nadruk op het nemen van een verscheidenheid aan groene bladgroenten en fruit, melk en aanverwante producten die vet zijn of hebben een laag vetgehalte.

Sommige gedefinieerd graanproducten en speciale aandacht voor voedingsmiddelen, zoals druivensap, broccoli, sinaasappels en aardappelen, omdat ze hoog in chroom. Kant-en-klare graanzemelen zijn ook een goede bron van chroom.

Mager vlees, vis, gevogelte, eieren, noten en vlees

Mager rundvlees, kalkoen en oesters zijn chroom

De inname van voedingsmiddelen met verzadigde vetten, laag cholesterol, transvetten, zout (natrium) en toegevoegde suikers.

Moet binnen de dagelijkse calorie behoeften blijven.

Wij hopen dat alle antwoorden met betrekking tot de inname van chroom en zijn verschillende voordelen. Laat het ons weten als u een van deze hebt geprobeerd, en hoe het je geholpen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha