Christian Knutselen voor de herfstOogst van de herfst, de bladeren felle kleuren en de herfstvakantie, zoals Thanksgiving, zorgen voor een gehemelte van Schriftuurlijke excuses voor het zijn creatief met ambachten Christian voor de herfst. Door de integratie van de schoonheid van Gods schepping in huishoudelijke artikelen handig om de tijd te nemen om te onthouden dankbaar voor de zegeningen die God in je leven geeft te zijn, koelere dagen van de herfst zijn ideaal voor indoor plezier aan het werk DIY.

Magnetische Bladframe

Trace verschillende soorten van de herfst bladeren op de bouw van papier of ambachtelijke schuim of maak blad wrijven. Snijd de vormen van bladeren en lijm ze op een kartonnen frame of foto mat. Lijm een ​​stand aan de achterkant van het frame op drie zijden. Plaats een familiefoto en snijd een klein teken van de bouw papier of ambachtelijke schuim. Ik schrijf "Ik dank God voor elke herinnering aan jou. Filippenzen 1:03" en plak het in de boven- of onderkant van het frame. Bevestig magneten aan de achterkant en het display in uw huis als een herinnering dankbaar voor elkaar te zijn.

Dankbaar voor het Kruis

Wanneer najaar brengt herinneringen van dankbaarheid, kunnen christenen herinneren de belangrijkste reden om dankbaar te zijn - het Kruis. Snijd een grote cross-vormige bruine ambachtelijke schuim of bouw papier. Maak een gat in de bovenkant en das een lus van koord door een haak. Maak voldoende tekenen van schuim of papier om het kruis te vullen en schrijf verzen en persoonlijke getuigenissen van waarom je dankbaar voor het offer van Jezus aan het kruis zijn. Lijm de tekenen van het kruis en hang je getuigenis voor iedereen te zien.


Give Thanks Bookmark

Knip een lange rechthoek of een ovaal op papier of karton. Schrijf de titel, "Het 'een goede zaak om dank aan de Heer te geven Psalm 92:. 1." Versieren met glitter, kleine herfstbladeren of clip art beelden verzameld of andere dingen waarvoor je dankbaar bent. Dek af met duidelijke contactgegevens papier. Snij, indien nodig, en is klaar om je plaats te markeren in uw favoriete boeken.

Wijzig kleur Boom

Snij een boomstam van karton en plak het op een achtergrond kleur. Snijd drie vormen van correspondentie aan de bomen: een groene en twee verschillende kleuren in rood, geel of oranje. Vouw elk in de helft en de onderste helft groene pasta rug aan rug met de bovenste helft van de gemiddelde kleur, en de bovenste helft van de derde kleur aan de onderste helft van het medium. Verdeel de lijm op de achterkant van de bovenste helft van de halve groene en onderkant van de derde kleur en positie op de romp. Op elke kleur, schrijf een bijbelvers dat de schoonheid van Gods schepping en zijn soevereiniteit over het viert. Psalm 104 bevat veel selecties net als Jesaja 42.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha