Christian Arts & Crafts voor KinderenDe Bijbel bevat veel verhalen en lessen aan kinderen en volwassenen kunnen leren. Bijvoorbeeld Genesis toont de gevolgen van toe te geven aan verleidingen God heeft door het verhaal van Adam en Eva verboden. Het boek Spreuken heeft vele woorden van wijsheid die nuttig om te volgen kunnen zijn. Ambachten Christenen kunnen kinderen helpen begrijpen sommige van de lessen van de Bijbel is van plan om les te geven.

Het maken van een voetafdruk in het zand

"Voetafdrukken in het Zand" door Mary Stevenson gedicht was een inspiratie voor veel mensen, hen aanmoedigen om te laten God hen helpen door middel van beproevingen. Met dit ambacht idee van S & S Worldwide, kunnen uw kinderen hun merk te maken in het zand. Druk een kopie van "Voetafdrukken in het Zand" gedicht voor elk kind, dan knip het gedicht en hebben het klaar voor de kinderen. Hebben kinderen trekken hun sporen - of de vorm van een schoen of op blote voeten - op een stuk wit papier. (U kunt ook gewoon trek je voet op verschillende stukken karton om ervoor te zorgen dat u genoeg ruimte voor poëzie, vooral als je werkt met zeer jonge kinderen). Zij zullen dan moeten kleine 'ambachtelijke lijm wrijven langs de buitenrand van het steunvlak en strooi zand op de lijm, dan schudt het overtollige. Tussendoor, de jongens in de poëzie. Als u wilt, S & S biedt een ambachtelijke kit die wordt geleverd met voorgesneden prints, zand, schelpen, lijm en gedichten voor 24 studenten.

Jas

Joseph van vele pastelkleuren Smelt

Het boek Genesis vertelt het verhaal van Jozef om een ​​jas van de vele kleuren te ontvangen door zijn vader. Deze gift aan zijn broers boos omdat ze interpreteerden dit als hun vader zien Joseph vriendjespolitiek. Help kinderen onthoud dit verhaal met deze baan voor christenen Preschool Printables. U ontvangt een elektrische koekenpan (werkt een elektrische grill, ook) nodig. Bedek het oppervlak en de randen van de pan met aluminiumfolie om het vuur een beetje 'te houden. Zet het vuur middelhoog en snijd een stuk karton in de vorm van een lange jurk of een jas. U kunt dan direct op het aluminiumfolie in het midden van uw pan. Valerie Christian Preschool Printables aangeraden om kinderen dragen handschoenen om uw handen te beschermen voor dit project moet de film slam. Met behulp van pastels die ongestreken papier op hen, zijn jongens trekken eenvoudige ontwerpen, wervelingen, lijnen, cirkels, enz. Op de vacht. Terwijl je dit doet, zal de kleurpotloden smelten, het creëren van de look van gesmolten was op papier. Als ze gaar zijn, verwijder je jas en laten drogen. U kunt dan hangen in een venster, laat de zon schijnen, waardoor het uiterlijk van glas in lood maken.


Noah's Ark

Het verhaal van de Ark van Noach is vaak een van de eerste bijbelverhalen jongens leren. Geven kinderen een ark die kan houden met dit idee ambacht van DLTK. Zij zal de helft van een kaart (niet schuim) plaat en een stuk bruin bouw papier nodig. Hebben de kinderen verf de bodem van de schaal bruin, dan is gereserveerd, zodat het kan drogen. Terwijl het droogt, kun je een vorm van huis geknipt uit bruin papier, het toevoegen van deuren en ramen als zij dat nodig achten. Wanneer de plaat van het papier droog is, kan het dus neem dat het afgeschuinde gedeelte naar beneden is gericht, dan plakt het huis naar de rechte rand van de plaat.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha