Cholesterol behandeling van haar - wat is het en wat zijn de voordelen?Dof haar, broos, futloos en slap Afkorting voor beschadigd haar en ruw. Glanzend, glanzend haar is een teken van een goede gezondheid. Maar in onze dagen, toen de meeste voorkeur hebben haarstyling, kleur enzovoort, haarverzorging niet gezorgd zijn verre gezondheid. Deze leiden tot schadevergoeding tegen haar schreeuwen om onmiddellijke aandacht.

Er zijn tal van producten die op de markt die herstellen beschadigd haar te zijn. Schade aan haar wordt waargenomen bij blootstelling aan continue warmte styling, chemische verwerking, enz Omgevingsfactoren ook een belangrijke rol in haar schade te spelen. Een paar haarproducten die helpen herstellen van de kwaliteit en consistentie cholesterol bevatten.


Cholesterol behandeling voor het haar helpt herstellen en vocht te herstellen in het haar beschadigd en uitgedroogd. Deze behandeling is gebruikt door Amerikaanse en Afrikaanse gemeenschappen voor de komende decennia zachtheid en vocht te herstellen na de styling proces herhaald. Er zijn vele soorten behandelingen beschikbaar voor haar cholesterol vandaag. Sommige worden hierna kort beschreven:

Cholesterol haarbehandelingen

Cholesterol hete olie behandeling:

Deze behandeling wordt in het algemeen gebruikt om herstel van het natuurlijke vocht van het haar. Het andere voordeel van cholesterol hete olie behandeling toont de glans dat maakt het beter en gezonder dan voorheen kijken. Als vaak verwarmd stijl en chemisch behandeld haar, kan hete olie behandeling cholesterol worden toegepast na het wassen. Zet een plastic kap over je hoofd voor ongeveer een minuut en daarna wassen na de reguliere conditioner.

Homemade Hair Treatment Cholesterol:

Een van de oudste vormen van cholesterol mayonaise. Reeds in 1950, toen de warmte-styling tools openbaar zou worden gemaakt, het haar werd geconditioneerd met mayonaise gekocht van winkels of zelfgemaakte degenen met oliën en eieren die een rage waren. De resultaten van dit haar behandeling waren zo goed als verlaten van uw haar zacht, glanzend en maakte de volumineuze krullen en golven. Maar, laten we haar ruiken als een ei salade! Dankzij moderne technologie, moderne mayonaise die wordt gebruikt voor de behandeling van haar cholesterol geeft zachtheid, glans en glans aan het haar met een aangename geur.

Cholesterol diepe conditioning behandeling:

Cholesterol diepe conditioning behandeling wordt meestal gebruikt door haar professionals. Laat staan ​​voor ongeveer 15 minuten. Het haar wordt meestal bedekt met een kunststof dop. Later kunt u uw hoofd wrap met een warme handdoek of zitten onder een hooded droger. Als je haar zwaar beschadigd, dan kunt u de airconditioner te laten voor ongeveer een uur. Een deel van de cholesterol diepe conditioning behandelingen hebben de olijfolie in hen of als u wilt betere resultaten te krijgen, kunt u altijd nog een kleine hoeveelheid olijfolie. Het is gemeld dat deze behandeling maakt het haar zijdezacht.

Hair Treatment Cholesterol is uitsluitend bedoeld voor uitwendig gebruik. Consumeren voedingsmiddelen die grote hoeveelheden cholesterol zal niet helpen je dezelfde resultaten te krijgen wanneer het rechtstreeks op het haar te hebben. In feite kan het niveau van cholesterol in het bloed te verhogen als u verbruikt deze voedingsmiddelen. Deze kunnen nadelige gevolgen hebben voor de gezondheid en kan leiden tot ernstige hartziekte. Dus je kunt eigenlijk vermijden consumeren voedingsmiddelen met een hoog cholesterol. Probeer het volgen van deze behandelingen om mooi, glad, zacht, glanzend en zijdeachtig haar te bereiken!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha