Chocolade - Een zegen of een vloek?De gedachte van het woord chocolade brengt water naar onze mond. Lekker! Chocolade in verjaardagen, chocolade vriendjes wanneer ze ons willen imponeren, chocolade als Valentijnsdag geschenk ', als we chocolade bonbons bored- lijken nooit verlaten. We weten dat het hebben van chocolade geeft ons die dikke klein kind hier en daar, maar nog steeds de verleiding, weet je!

Shutterstock


Hoe zit het met donkere chocolade? Donkere chocolade kan niet worden gewaardeerd door velen de oorzaak is een beetje 'bitter, maar u zult verrast zijn om te weten hoeveel voordelen het heeft voor onze huid en lichaam.

  • Er werd gezegd dat, zoals chocolade zijn junk food, dus ze zijn een van de daders van de acne veroorzaakt en puistjes. Maar recente studies en onderzoeken hebben aangetoond dat chocolade verhoogt de huid gezond en verjongd.
  • Als een magazijn van antioxidanten, bevordert gezonde cel weefsel in het lichaam. Deze antioxidanten helpen bij het voorkomen van vrije radicalen te vernietigen collageen en elastine in de huid waardoor verkleuring en rimpels te voorkomen. Al dat donkere chocolade geeft je een gloeiende gezonde huid. Dus de dames zijn vrij om kloof op warme chocolademelk als het zal helpen jonge lang te blijven.
  • Donkere chocolade beschermt de huid tegen schadelijke UV-stralen. De flavanolen voorkomt UV-stralen uit het invoeren van onze huid en verhoging van de bloedstroom die de huid een dauw geeft. Dus nu weet je wat je moet doen om een ​​flash dauw te krijgen. Gebruik geen make-up, het eten van pure chocolade!
  • Ouderdomsvlekken te verminderen en de huid peeling.
  • Voorkomt huid te krijgen ruw.
  • Antioxidanten (flavonoïden) de huid te beschermen tegen diverse externe en interne beschadiging van de huid veroorzaakt door vervuiling, roken en schade door de zon.
  • Het hoofdbestanddeel van donkere chocolade is niets anders dan de zaden van cacao, een mingsmiddel. Cacaoboter gewonnen uit cacaobonen fungeert als een goede vochtinbrenger huid waardoor het zacht en soepel en neemt de dichtheid van de huid.
  • Cacaoboter is de best vet geconcentreerd natuurlijk verkrijgbaar en wordt aanbevolen door veel dermatologen om diverse huidaandoeningen zoals eczeem, preventie van striae tijdens en na de zwangerschap, eczeem, enz. De huidige in cacaoboter polyfenolen helpt bij het kalmeren 'behandelen irritatie veroorzaakt als gevolg van dermatitis en heeft ook kankerbestrijdende eigenschappen.

Dus meiden, niet luisteren naar iedereen. Met bonbons naar hartelust.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha