Chinese cadeaus voor meisjesAziatisch geïnspireerde geschenken aan te bieden kinderen de mogelijkheid om verbinding te maken met de Chinese cultuur. Als de aankoop van een cadeau voor een vriend of geliefde familie, doe een beetje 'gelukkig in de liefde met een gift van de Chinese stijl. U kunt kleding, speelgoed, en de meeste van de maaltijden die zijn doordrenkt met Chinese stijl te vinden. Wikkel het geschenk in gewoon papier in heldere kleuren - rood en goud, bijvoorbeeld - en geven zo een vakantie cadeau of als een teken van reflectie voor een kind.

Chinese Jurken

Chinese stijl kleding voor meisjes zijn stijlvol, nuttige geschenken. Tops ontworpen na eenvoudige modellen kimono's, mandarijn kleren of lounge wear zijn goede keuzes. Kies een stof met ontwerpen van sushi of Chinese tekens geborduurd om te pronken met Aziatische stijl. De meisjes zijn actief en willen spelen, dus kiezen voor een jurk met genoeg ruimte om te bewegen en te groeien.

Chinese Dolls

Geef je kleintje pop Keizerin Chinese muziek, gekleed in inheems kostuum. Poppen gekleed in roze, rood en groen, compleet met een kleine tas van China en de ketting zijn online beschikbaar. Littlebuddhababy.com FindGift.com en biedt een selectie van Chinese muzikale poppen. Ze zijn een leuke manier voor meisjes om te spelen doen alsof en hun fantasie gebruiken.


Chinees speelgoed

Uitbreiden verbeelding en ervaring van een meisje spelen met houten speelgoed in China. Groenten hout met een Aziatisch thema, of een Chinees karakter en Engels dual alfabet blok set set van houten sushi, is perfect voor het stimuleren van creatief spel. Een klein meisje zal ook leren over de Chinese cultuur tijdens het spelen met dit speelgoed.

Boeken Chinees

Geef het geschenk van het lezen - Aziatische stijl - een lucky girl. Grappige boeken zoals "Het Jaar van de Tijger: Verhalen van de Chinese Zodiac" en "Godon en Lili Tellen in het Mandarijn" vermaak of educatie van jonge geesten. Chinese karakters en dieren zijn overheersend in deze boeken en geven u een idee van de jonge meisjes op de wereld om hen heen. Chinese boeken zijn uitstekende giften voor meisjes nieuwsgierig.

Chinese Accessoires Gifts

Zelfs kleine meisjes houden van hun outfits met accessoires met schoenen en riemen en mooi haar clips. Kimono vintage wasknijpers en haar clips versierd met panda en fans zijn populair accessoires. Chinese tijger schoenen zijn ook een bijzonder geschenk voor jonge meisjes en jongens. De tijger wordt verondersteld om kwade geesten af ​​te weren in de Chinese cultuur. U kunt ook kiezen voor een hoed of een t-shirt met een beroemde Chinese gezegde voor een willekeurige cadeau idee.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha