Cherry Blossom Nail Art TutorialCherry Blossoms, ook wel bekend als Sakura, zijn de bloemen van een bepaalde boom gevonden in Japan. Ze worden beschouwd als een symbool van wolken door hun aard van de bloei en ook het symbool van de kortlopende aard van het leven. De bloemen gaan bloeien in januari, die naar verwachting door de Japanners die direct de partijen bloem het bekijken. Deze gewoonte van Hanami of een picknick onder de boom Sakura is al eeuwen oud. Nu mogen we niet zo gelukkig met de kans om dit prachtige geschenk van de natuur te zien zijn, maar we kunnen zeker proberen een kersenbloesem ontwerp nail art!

De Cherry Blossom Nails Tutorial

Hier is een gemakkelijke manier om een ​​mooie kersenbloesem boom op de nagels te tekenen in een stap voor stap. Laten we beginnen:


****** ****** materialen die nodig zijn

- Blauw of groen water glazuur

- Zwarte glazuur

- Witte nagellak

- Heldere roze glazuur

- 0 nee. borstel

- Puntjes hulpmiddel

Stap 1:

verf je nagels met twee lagen emaille blauw of blauwgroen (Avon Aqua Fantasy). U kunt ook proberen een zachte achtergrond van roze of blauw licht.

Stap 2:

Met een fijn penseel en polijsten zwarte, trekken de takken vanaf de hoek van je nagel, zoals weergegeven in de figuur. U kunt ook de kleur zwart acryl of email striping. Observeer hoe elke tak deel vanuit een andere hoek van de nagels. Dit helpt om een ​​natuurlijke uitstraling te geven.

Fase 3:

Met een gereedschap merken, gelden witte stippen in 3s te kijken als een bloem. Wees voorzichtig niet te verdringen de nagels met hen. Het beperken van de bloemen voor slechts 2 of 3, afhankelijk van de grootte van je nagel. U kunt gaan van 2 grote en 1 kleine bloem als ik deed.

Hier is nog een eenvoudige bloem nail art tutorial. Dit zijn niet de nagels kersenbloesem gewoon mooi?

Bonus: Hier is een eenvoudige nail art Android applicatie die je een grote verzameling van beelden van inspiratie zal geven.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha