Champagne Flower GiftsChampagne en bloemen behoren tot de meest romantische geschenken die je geeft aan een persoon. Champagne is een symbool van elegantie en verfijning. Bloemen staan ​​symbool voor schoonheid verse en fragiel. Wanneer u een cadeau te kopen voor een speciaal iemand, waarom niet deze twee ideeën te combineren en geven een geschenk champagne bloem? De romantiek factor van deze gaven wordt verhoogd als u het geschenk te geven op een moment dat je de champagne met de ontvanger van het geschenk kunnen delen.

Perrier-Jouet Champagne Flower Bottle Gift

Deze romantische champagne gift set combineert de elegantie van champagne en bloemen. Je krijgt een fles champagne en wijn glazen versierd met bloemen. De champagne is heerlijk mix van Chardonnay en Pinot Noir voor een champagne delicate die ook rijk is aan complexe. Deze geschenkdoos bevat een fles van 1995 Perrier-Jouet Fleur de Champagne, twee glazen champagne versierd met handgeschilderde bloemen, een cadeaubon en een boog, verpakt in een mooie geschenkdoos met satijnen voering luxe. Deze gift set is perfect als een bruiloft of verjaardag of een speciale gelegenheid romantisch.

Sieraden Champagne Flower

Jewelry is altijd een welkom geschenk voor de speciale persoon in je leven, maar als je de sieraden te combineren met de luxe tinten van champagne, uw gift is zeker een succes worden. Voor een extra vleugje romantiek, overwegen om de gave van champagnekleurige sieraden in de vorm van bloemen. Overweeg de aanschaf van een 14 karaats gouden hanger met een champagne diamant in het midden. Een bloem/kruis hanger met champagne en witte sieraden is een prachtig geschenk voor elke gelegenheid. Hangers Champagne bloemen zijn prachtige accessoires voor de revers van zijn jasje. Champagne bloem oorbellen maken een subtiel statement, maar elegant. De ontvanger van het geschenk kan ook elk kapsel van de vlakte tot buitengewone door accessorizing met een haarspeld kristal champagne bloemmotief.


Desire Bloemen met Champagne

Een Desire Bloemen met Champagne Gift Set is een prachtige manier om te zeggen "gefeliciteerd" of "dank u." Deze gift set bevat een prachtig arrangement van rode rozen en rode gerbera madeliefjes, een kleine doos met snoep en een fles champagne. De prijs van deze gave set hangt af van de kwaliteit van de champagne die u kiest om te verzenden. Als deze gave set is niet beschikbaar in uw regio, neem dan contact op met uw plaatselijke bloemist om te zien of je een doos speciaal voor de ontvanger van het geschenk kunt aanpassen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha