Chambor Powder Matte Lipstick - Fantaisie Nacre 159Textuur Dull en lipstick Zeer teleurstellend - Dit is echt slecht !! In Formula


Brown is een verfijnd en een natuurlijke kleur aan huidtinten Indianen. Vaak bereiken voor het voor de universiteit, kantoor slijtage en nog steeds casual of formeel. Vandaag ben ik het delen van een mooie bruine tinten van Chambor.

Chambor Poeder Matte lipsticks zijn een groot succes voor het uithoudingsvermogen en de prijs. Ze komen in een brede waaier van kleuren. Het merk beschrijft als een lippenstift die een innovatieve formule is hydraterend mat effect in het heeft. Zij stelt lipstick als niet-drogende en hydraterende met vitamine A en formule Jojoba olie.


Laten we beginnen met de beoordeling.

Prijs en hoeveelheid:

INR 525 5 gram

Ingrediënten:

De lijst van ingrediënten wordt niet vermeld op de verpakking.

Instructies voor gebruik:

Open het geval van lippenstift.

Draai de vlotter zilveren lippenstift en direct toe te passen rond de lippen.

Om de applicatie schoon en nauwkeurig te krijgen, kunt u ook gebruik maken van een lip borstel.

Mijn kijk op de Chambor Powder Matte Lipstick in Fantaisie Nacre 159:

De Chambor Powder Matte Lipstick is verkrijgbaar in een verpakking diep marineblauw. De verpakking van deze lippenstift is onlangs vernieuwd. De lipstick case wordt geleverd in een glanzende donkerblauwe dekking van het geval en het logo Chambor bovenop lippenstift geval. De cap is volledig ondoorzichtig en kan de kleur van de lipstick niet identificeren gemakkelijk als je meer dan één van deze lipsticks. De kogel lipstick wordt in een zilveren buis binnen; het projectiel is vlak bij de bovenkant, maar er is geen probleem met de toepassing.

Fantaisie Nacre is een diepe warme bruine tint met een vleugje rood in het. Ik zou zeggen dat als een soort van rode baksteen. Het ziet er erg donker op de buis, maar komt niet uit zeer donkere lippen. Het is echt een mooie schaduw. Het lijkt zeer natuurlijke huidtinten Indianen. Deze tint past eerlijk, medium en donkere huidtinten donkerder. De lipstick is vrij van deeltjes shimmer, zodat u comfortabel kunt dragen als een dagelijks gebruik.

Deze lipstick heeft een rubberachtige textuur - is erg dik en het is niet zo zacht als andere kleuren voor de lippen van dit interval. Helaas, deze schaduw bleek erg tegen te vallen. De pigmentatie van deze schaduw is zeer laag - zelfs na meerdere schoten lippenstift niet opdagen op mij. Hoe laag is pigmentatie, komt het uit als een bruine tint, maar meer van een zachte roodbruine tint. Ik moet je lippenstift een paar keer vegen aan de lip pigmentatie te dekken.

De sets lippenstift in een matte afwerking compleet, het voelt niet erg comfortabel op de lippen. Ik merkte een trekkend gevoel en elastisch wanneer toegepast op mijn lippen. Ik beveel ten zeerste aan een lippenbalsem te dragen voor het aanbrengen van onder deze lipsticks.

De lipstick is goed voor zes uur gemakkelijk en laat een lichte tint van kleur later. De lippenstift krijgt onregelmatige na ongeveer vier uur dragen. De lipstick heeft een sterke geur geneeskunde; de geur is kunstmatig en verdwijnt binnen 10 minuten na het aanbrengen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha