Chambor Matte Lipstick - Rose Fresco - Review de geur is kunstmatig en verdwijnt binnen 10 minuten na het aanbrengen. De geur kan een afschrikken voor mensen met een gevoelige neus.De lipstick heeft een gladde textuur en zacht. Echt goed, intense pigmentatie. Zoals is redelijk gepigmenteerd, geeft een volledige dekking matte lip. Je kan niet dragen deze lipstick zuiver als het is zeer gepigmenteerd, maar het kan overwinnen met een lipgloss om de kleur te onderwerpen. Terwijl de lippenstift voor een matte afwerking compleet, voelt zich niet erg comfortableon lippen. De formule voelt een beetje 'zwaar op de lippen. Ik merkte een licht trekkende gevoel toen ik paste dit op mijn lippen. Er is ook een aantal plakkerigheid dat is heel gebruikelijk in de formules lange slijtage lippenstift.

Ik beveel ten zeerste aan een lippenbalsem te dragen voor het aanbrengen van onder deze lipsticks. Als je het dragen zonder hydraterende en scrubben lippen, maak je lippen droog en schilferig. Ik zou niet dit bereik voor mensen die te droog en schrale lippen zoals verder accentueren de droogte aan te bevelen.


Deze lipstick blijft gedurende 7 uur zo simpel en verder, het achter een zwakke rode tint kleur verlaat. De kleur van de lippen; dan adviseer ik met behulp van een make-up remover om de kleur volledig te elimineren. Lippenstift krijgt een beetje 'hobbelig, na ongeveer 6-7 uur dragen tijd. De lipstick heeft een matte afwerking compleet zonder een matte drogen. Er is een hint van romigheid die vervaagt in een paar uur van de draagtijd.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha