Cetaphil Moisturizing CreamWijd hydraterende en gemakkelijk blendable Moisturizing Cream - de prijs waard !!


Afhankelijk van de aard van uw huid, een vochtinbrengende crème of is een onvermijdelijk onderdeel van uw schoonheid kit of een geheel vermijdbaar. Maar in werkelijkheid zijn er verschillende voordelen kunnen worden getrokken met de meest geschikte product. En, zullen mensen met een droge huid zeker instaan ​​voor het! Een droge huid wordt jeukende, strak en schilferige, zonder de ban dagelijkse hydratatie. Gelukkig is de Cetaphil Moisturizing Cream is een van de beste moisturizers voor het gezicht en lichaam, beschikbaar in de markt die intense hydratatie in een niet-vette biedt.

Cetaphil, uit Galederma basis in Texas, is een dermatoloog aanbevolen merk dat een breed scala van reinigingsmiddelen en moisturizers biedt. De producten worden geformuleerd met formules veilige, eenvoudige en niet-irriterend dat bieden gegarandeerd oplossingen voor huidproblemen gesorteerd. Het ontbreken van chemische stoffen in deze producten maakt ze een goede keuze voor degenen die willen een gezonde huid, zacht en stralend geleden bezitten.


Productomschrijving:

De Cetaphil Moisturizing Cream is ideaal voor de droge en gevoelige huid. Een niet-vette formule, is met ingang van de handen, voeten, ellebogen en knieën, en overal dat intense hydratatie nodig. Het kan ook gebruikt worden op het gezicht en is geur vrij.

Prijs en hoeveelheid:

INR 230 per 80g

Ingrediënten:

Gezuiverd water, Polyglycerylmethacrylate (e), propyleenglycol, vloeibaar licht kerosine, Dicaprylyl Ether, PEG-5 glycerylstearaat, glycerine, Dimethicone en dimethiconol, cetylalcohol, geraffineerde amandelolie, acrylaten/C10-30 alkylacrylaat Crosspolymer, acetaat tocoferol, benzylalcohol, dinatriumedetaat, natriumhydroxide, alfa-tocoferol.

Indicaties voor gebruik:

Neem voldoende Cetaphil hydraterende crème op de vingers.

Voor het lichaam:

  • Begin verwarmen van een kleine hoeveelheid crème tussen de vingers. Deze stap is zeer belangrijk om de ingrediënten te activeren zodat het smelt in de huid.
  • Doelstelling van de droogste gebieden in en speel direct van toepassing zijn op het gebied met de vingertoppen in een cirkelvormige beweging.

Voor het gezicht:

  • Warmen meer crème tussen je vingers en beginnen haar wangen met opwaartse bewegingen en cirkelvormige bewegingen. De huid niet trekken of gebruik de neerwaartse bewegingen.
  • Ga naar het voorhoofd te masseren en eindigend met opwaartse bewegingen rond de hals.

Houdbaarheid:

Houdbaarheid is niet in het pakket vermeld.

Klachten:

De Cetaphil vochtinbrengende crème wordt gebruikt om de symptomen van milde tot ernstige droge huid, evenals de symptomen van droge huid verbonden aandoeningen zoals eczeem en psoriasis te verlichten.

Indicaties:

De Cetaphil hydraterende crème moet worden bewaard bij een temperatuur van maximaal 25 graden. Het product mag alleen worden gebruikt voor extern gebruik.

Mijn ervaring met de Cetaphil Moisturizing Cream:

Zoals ik al zei, kwam ik deze crème na mijn stint met talloze moisturizers en lotions. En, in feite was ik erg ongerust, want het was een buitenlands merk. Hoe dan ook, heb ik besloten om het eens te proberen. Aanvankelijk nam ik de Cetaphil Cleansing Lotion en tot mijn verbazing, bevredigende resultaten gaf ik. Dit zette me aan het hydraterende crème van hetzelfde merk te proberen. De Cetaphil Moisturizing Cream is verkrijgbaar in tube en verpakking faciliteit. Een of andere manier, de verpakking bad keek een beetje minder interessant. Ik kocht een crème-tube verpakt bij een apotheek. De buis is van witte kleur en de dop is blauw. De kap is voorzien van een vergrendelingssysteem flip flop en is niet los, zodat er geen verlies van het product zal zijn. Het product is geschreven in blauw op de achterkant van de buis. De verpakking is stevig en gemakkelijk te vervoeren.

De Cetaphil Moisturizing Cream is een geur-vrij en is een grote zegen voor de gevoelige huid. Een lichte, zachte crème, het mengt gemakkelijk en snel op de vraag. Worden niet-comedogeen in de natuur, is het aanbevolen voor toepassingen onder ogen ook. Maar ik vermeden aangezien ik een gemengde huid.

Ik gebruikte deze crème voor meer dan 3 maanden en ik merkte dat de crème maakte mijn huid zacht, soepel en gehydrateerd. De crème de huid niet te breken en geen allergische reacties op mijn huid opmerken. Bij regelmatig gebruik, het blik duurt ongeveer twee maanden. De moisturizer is parabenen en werkt geweldig voor mensen met een zeer droge huid.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha