Celebrity Oog make-up trendsBeroemdheden vandaag zijn niet bang om overal uitdagingen aan te gaan, en om redenen van oog make-up is niet een nieuw slagveld voor hen! We zien nieuwe trends en stijlen worden uitgevonden, opnieuw uitgevonden, oude neigingen terugkeren en nieuwe trends steeds meer achterhaald. Beroemdheden nu nieuwe trends te creëren elke dag en hetzelfde geldt voor oog make-up trends.

Hier geven we een aantal celebrity oog make-up trends die sommige golven hebben gemaakt!


De rode oogschaduw kijkje:

De look rode oogschaduw en kijk rode tint in de toespraak waren vorig jaar. Of is het meer koperrood en meer rood koper, elke celeb hollywood trend lijkt om te proberen deze oh zo glamoureus. Terwijl sommige zijn gezien het gaan over de top vinden we betere ploeg rode tint met een smokey eye of misschien een hint van koper. Hier is een foto van KristenStewart sportieve look.

Voor uw hulp kunnen we stellen granaatappel punk tinten van Maybelline kleur tattoo die heel goed zal gaan met de meeste huidtinten Indianen. Ook is een tint veilig als het is super helder. We raden u ook fluwelen professionele schaduw tintje romige eye palet MeylonParis dat een rode tint indrukwekkende heeft.

De paarse oog make-up look:

De toon paarse was op hellingen en mode op de rode loper voor enige tijd en is een geweldige kleur aan de sport. Het ziet er geweldig uit op de meeste huidtinten en je kunt de hoeveelheid schaduw voorkeur variëren. Team met oog en wimpers van een kat voor een glamoureuze look die zeker zal hoofden draaien. U kunt ook werken tot een beetje 'glanzend naakt aan het kijken meer glamoureuze maken. Maar waarom zouden we aandringen, ook rode lippen zien er echt fantastisch met violette ogen. Hier zien we Taylor Swift presenteren van een zeer draagbaar paarse oog make-up look

De geschilderde paarse kleur variëren van Maybelline tattoo goed gaat voor deze look. Probeer ook mac 'plum dressing' als alternatief. .Zowel Werk goed.

De heldere ogen eyeliner:

De eyeliner zijn nu meer dan saaie zwart en bruin. Nu verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hoewel, eyeliner zijn mode sinds onheuglijke tijden is er een recente trend die door de trend Celebrities- fel gekleurde eyeliner. Of het nu blauw, roze, groen, rood, en we hebben ze gezien. Lijn de bovenste oogleden of alleen de onderste oogleden en breng uw stijl met vertrouwen tegemoet. Hier zien we Rihanna pronkt met de fel roze eyeliner look.

Bronzed ogen oogschaduw:

Het brons is een kleur die meestal past huidtinten Indianen zeer goed. Dus hoe zit een smokey eye look met brons en zwart/bruin? Solliciteer je schaduw brons rond het deksel en de buitenste hoeken zorgen voor een smokey eye look met zwart of elke kleur die je wilt.

Maybelline slecht voor het brons is een goede starter voor het verzamelen schaduwen bronzen oogschaduw trio Chambor-Brons heeft grote schaduwen op de reis van de mode beginnen. Het heeft ook een grote donkerbruine tot de KristenStewartlook opnieuw.

De zachte en dunne plank zijn in dit seizoen. Iedereen is gedurfd en edgy!

bron: 1, 2, 3, 4

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha