Celebrity Nails: Nagels van Zooey DeschanelNa Lady Gaga, Niki Minaj, Katy Perry, ik hou van de ontwerpen nail art Zooey Deschanel. Momenteel is hij werkzaam in de Fox serie New Girl en werd genomineerd voor vele mooie prijzen. Zijn tekeningen nagels zijn altijd erg leuk, origineel en fundamentele thema (voor verschillende gebeurtenissen rode loper)! Deze nagel ontwerpen haalbaar zijn en je kunt gemakkelijk recreëren. U kunt verschillende versies van nagellak ontwerp ideeën in veel blogs nail art nagels met Zooey en you tube kanaal te zien.

Hier zijn enkele van zijn bekendste nagels Zooey Deschanel.

Nagels Film Roll van Golden Globe 2013

Een paar uur geleden New Girl Zooey roem Deschannel wiegde de rode loper van de Golden Globe Awards dragen van deze mooie rode Oscar de la Renta Pre-Fall '13 jurk en een mooie en brutale nail art. De manicure is perfect voor de gelegenheid beeltenis rol van goud film met een camera ... ..cute en mooi.


Tuxedo Nails Golden Globe Awards 2012

Hoewel dit jaar de rolfilm nagels heeft gedragen, vorig jaar koos nagels Tuxedo. Deze trend nail art zo heet was vorig jaar dat elke nail art blogger en youtube goeroe stuurden hun versie van deze nail art. Had geschud de show draagt ​​Prada hoge kraag jurk met kralen en Tuxedo groene nagels. Dit is de meest geliefde smoking nagels Zoey Deschanel!

Goud, zwart en rode nagels op ESPY Awards 2012

Wiegde de rode loper weer met de mooie combinatie van rood, goud en zwart nail art awards espy 201 Het ontwerp was zeer eenvoudig en chick. Amato die tips glitter van goud en schilderijen aan de duim en ringvinger.

Retro nagels Tv 64 Annual Primetime Emmy Awards 2012

Zooey Deschanel, de rode loper nail art koningin, toonde nogmaals zijn liefde voor nail art voor korte nagels Op 64 Annual Primetime Emmy Awards 201 Het ontwerp is zeer eenvoudig gehouden hand schilderij retro televisies op de duim en houd vingers gele peachy tinten door het mengen van twee tinten van Loreal en putting sarvoski kristallen op hen.

Mei 2012 Manicure

Manicure Nautische

Doorheen mei vorig jaar (2012) werd gespot Zooey ontwerpt nail art geweldig en een van hen is haar manicure nautische. Als je haar volgen op Twitter moet je gezien hebben deze mooie handen als ze getweet deze foto op twitter.

Manicure gestreept met het hart.

Een paar dagen voor de nail art bovenstaande werd droeg dragen strepen op wit met kleine hartjes op tips.

Muzieknoten nagels.

In mei werd opnieuw tentoongesteld dragen van een zeer chique nail design! Muzieknoten. De ontwerper nagel hield het ontwerp eenvoudig schilderij nagels lichtroze met muzieknoten op hen, met uitzondering van de ringvinger, die werd geschilderd in gouden glitter kleur.

Nagels van schrijfmachines Guild Awards 2012 Schrijver

Hij krijgt meer en nagels gedaan gebaseerd thema en deze keer is het niet een vrijstelling. Hij kreeg dit echt leuke en mooie nagels doen voor Guild Awards 2012 de schrijver ... .Zo passende en Twitter deze foto dank ontwerper nagel.

Nagels gele boog

Ze getweet deze boog design nagels mooie gele. Het is heel simpel. Gewoon verf gele nagels en zet het metaal en strass bogen op top en je hebt mooie nagels als haar thuis met gemak.

Rode nagels met hart Teen Choice Awards 2012

Werd droeg het dragen van deze prachtige kunst en schattige nagel aan de rode loper ... dit keer op de rode loper van de Teen Choice Awards. Ze droeg rode nagels met zwarte nagels goud beschreven.

Nail art Paisley

De nagels zag er prachtig op de cover van het magazine Glamour met paisley print op witte basis van donkerrood.

Blauwe french manicure groen

Ik vond de manier waarop het gebruik van de kleur blauw groen in zijn ontwerpen french manicure nagel in plaats van de reguliere witte tips afgelopen voorjaar.

Nagels Mint

De munt nagels zien er prachtig uit, met lichtblauwe lijnen, gele en zilveren kruis voor suggesties.

Chevron kleur blok.

Getweet zijn kleur chevron nagels geplakt waar hij vroeger twee tinten blauw tot geval tonen de kleur blok.

Beatles/H-E-L-P nail art

Hij getweet weer deze kunst nagel pic! Dus vergeet niet om haar te volgen op Twitter om de eerste verschijning van de nagels ongelooflijke toekomst te krijgen. De nagels Zooey Deschanel Beatles zijn gewoon om te sterven voor!
Uit naar een stuk leuker neigingen van haar dit jaar!

Hier nail art app voor Android om u te helpen de kunst nagel thuis.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha