Cat Eye Make-up Tutorial - Met gedetailleerde stappen en foto'sEr zijn zo veel trends die vloot in en uit elke seizoen- als bruine lippenstift van de jaren '90, de huid van de jaren '70, de denim jasjes en droog haar blonde begin 2000. Maar de moderne trend die is rond Sinds de jaren 50, en heeft nieuw leven ingeblazen en opnieuw en opnieuw getransformeerd voor de laatste zes decennia, is de kat oog make-up look.

Terugkijkend in de geschiedenis werd deze eyeliner truc ook gezien op de schoonheden van voorbije eeuwen als Cleopatra en de schoonheid Arabieren. Hun beste eigenschap van onderscheiding werd die hun ogen met zwarte eyeliner en vliegen uit. Het maakt niet uit als je met behulp van een kohl thuis of met behulp van de nieuwste kunstenaar eyeliner pen, is dit de perfecte stijl om de natuurlijke schoonheid van uw ogen te verbeteren.


Als een van de oudste en meest geliefde stijlen eyeliner, is eyeliner kat altijd in de mode een of andere manier geweest. Hier ga ik je laten zien hoe je de eyeliner kat te maken in een paar eenvoudige stappen.

Celeb Stijlen

De eyeliner kat was getuige van de uitvinding van vloeibare liner en het tijdperk van Brigitte Bardot en haar handtekening look.

Deze look is populair gemaakt in de Indische gemeenschap door Sharmila Tagore terug in de jaren '70.

Dan, na een korte periode van minder eyeliner en matte lipsticks, de stijlvolle look kwam terug met een grote knal met oog make-up van Deepika Padukone in Om Shanti Om !!

En het uiterlijk is nog steeds sterk, zelfs na zes jaar om een ​​comeback te maken, als een versie van de kat oog eyeliner/winged werd gezien op Sonam Kapoor gemaakt door Namrata Soni tijdens dag één blik op het Filmfestival van Cannes, als zie hier,

Cat Eye Make-up Tutorial

Nu, ik hoop dat ik je genoeg ideeën gegeven om te pronken met deze look elke dag. Hier is hoe je de truc kattenogen of winged eyeliner kan doen!

Ik gebruik mijn instaliner Lakme voor deze tutorial. Nu op de trappen,

Zorg ervoor dat je ooglid is olie; met een beetje 'compact poeder, als je nodig hebt.

Houd het deksel van het genre met zijn vinger, zodat de wimpers niet in de weg (als u lange wimpers zoals de mijne). Voor het gemak van de toepassing, proberen de spiegel om kin niveau te houden. Probeer het gebruik van een hand gehouden spiegel kleiner.

Teken een lijn vanaf de buitenkant van de bus aan het uiteinde van het ooglid, aldus:

Teken nog een regel erboven en breiden tot de, zoals deze.

Deelnemen aan deze lijn om de bovenste wimperlijn als dit,

Beginnen nu voering je ogen als je normaal zou doen van de binnenste en samenvoegen met de buitenste driehoek, hebben we al gedaan.

In de driehoek Vul nu ook.

Stel nu de dikte van je eyeliner, zodat de lijn eruit ziet als kattenogen.

En je bent klaar !! Deze look wordt vaak geassocieerd met het eerlijke stichting, wangen roze en felrode lippenstift. Maar je kunt een moderner tintje geven door het koppelen van het met heldere fuchsia lippen. De diepte van de ogen kan worden bereikt door het toepassen van donkere bruine tinten in de plooi lijn en lichtere tint op de oogleden om een ​​er een beetje 'als volgt uit:

Afbeelding bron: 1, 2, 3, 4

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha