Castor olie is eigenlijk genezen constipatie?Heb je ooit last van constipatie? Zo ja, wat heb je te ontdoen van het? Als ricinusolie is wat hij gebruikt om zich te ontdoen van constipatie, dan ben je een genie! Raden waarom? Omdat niets geneest constipatie bij de meest effectieve manier van ricinusolie!

Wilt u meer weten over dit wonder olie weten? Dan is enkel voor u dit bericht!


Achtergrond:

Castor olie wordt gewonnen uit de vrucht van de plant Ricinus communis. Hoewel de zaden van de plant een zeer giftig element genaamd ricine, de gedestilleerde olie heeft geen spoor ervan, en wordt verklaard door de FDA veilig en effectief te gebruiken.

Er zijn verschillende studies op dit terrein de doeltreffendheid van ricinusolie controleren. In een van deze studies werden een groep patiënten met constipatie nauwkeurig bestudeerd gedurende zeven dagen achtereen. Sommige van deze patiënten leed aan extreme symptomen van een decennium.

Het is te zien dat de consumptie van ricinusolie bracht onmiddellijke verlichting voor iedereen in de groep. Binnen 4 tot 6 uur van de consumptie, begonnen de patiënten voelen stoelgang, tot hun verrassing.

Waarom Castor olie is effectief:

Ricinusolie is een van de oliën effectiever als het gaat om de behandeling gemeenschappelijke kwalen. En dat is waarom!

Het bleek dat 80% van ricinusolie is ricinolzuur. De ricinolzuur is een vetzuur dat bindt aan receptoren in de spier van de darmen.

Eenmaal aangesloten, het zuur triggers krachtige contracties in overall stoelgang.

Deze zuren ook verbonden stimuleren stoelgang dat de ontlasting uit het lichaam duwt.

Daarbij wordt de noodzaak om spanning zeer beperkte plaats voor het gevoel van volledige evacuatie na het uitwerpen.

Hoe te ricinusolie nemen:

Castor olie is een must-have item in uw gezin als u of iemand in uw familie vaak last van obstipatie. De olie kan worden gebruikt voor de verlichting op twee verschillende manieren:

Externe toepassing:

Dit is een van de meest effectieve manieren om een ​​klein kind te bevrijden van een maag hartverscheurende. U kunt gewoon masseren van de olie op de maag van het kind lijden of dip een stuk doek in de olie- en toe te passen op het getroffen gebied.

Binnenlandse consumptie:

In ernstigere gevallen waarin de externe toepassing van geen gebruik kan de olie worden verbruikt voor de verlichting. Aangezien de olie een onaangename smaak delicaat, wordt aanbevolen om de olie te consumeren samen met enkele zoetstof zoals wortel of sinaasappelsap.

Dosering:

De olie moet strikt worden gebruikt volgens de instructies arts. Als de olie wordt gekocht van een dealer, moet u de gouden regels volgen:

  • 1 theel. of 92 ml voor volwassenen
  • ½ theelepel of 46 milliliter voor een kind

Gebruik:

De olie wordt gewoonlijk voorgesteld worden geconsumeerd 3 tot 7 dagen. Afhankelijk van de hoeveelheid verlichting moet olieverbruik geleidelijk worden verlaagd.

Timing:

Beste tijd om de olie te consumeren is in de ochtend, voor het ontbijt. Het drinken van de olie met een beetje 'sap op een lege maag is een aanrader voor de beste resultaten. Laat de olie niet te nemen naar bed 's nachts, als de effecten beginnen meteen zien na slechts 3 tot 5 uur.

Bijwerkingen:

Regelmatig gebruik van ricinusolie is nooit aan te raden. Als je de neiging om het gevoel verstopt, zelfs na consumptie van castor olie per dag, er wordt gezegd dat je niet vallen de exacte oorzaak van het probleem en alleen bezighouden met de bijwerkingen van de olie.

Het chronisch gebruik van ricinusolie kan leiden tot vocht en elektrolyten onbalans.

Er is geen twijfel ricinusolie verlicht constipatie. Maar net als elk ander ingrediënt, heeft ook een aantal bijwerkingen. Dus gebruik het met mate.

Heb je ooit gebruikt ricinusolie om constipatie te behandelen? Deel je ervaringen in het opmerkingenveld!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha