Castor olie is effectief voor de behandeling van pijn in de rug?

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 4, 2015 Admin Schoonheid 0 68


Uw rugpijn vaak? Heeft u geprobeerd vele zalven en crèmes, maar uiteindelijk teleurgesteld? De meesten van ons aarzelen om de juiste houding of regelmatig te oefenen behouden, eindig je met aandoeningen zoals rugpijn.

Zoals u kunt de behandeling van rugpijn? Als u op zoek bent naar een enkel ingrediënt dat eigenlijk het werk kan gedaan krijgen, dan is castor olie is wat je moet kijken! Wilt u weten hoe ricinusolie is rugpijn en hoe kunt u gebruiken? Dan moet je dit bericht lezen!


Complicaties door rugklachten:

  1. Wervelkolom krijgt een beetje 'inflexibel. Zal niet in staat zijn om de dagelijkse taken uit te voeren met gemak.
  2. Sommige zenuwen uit de wervelkolom en de stroom door het lichaam. Daarom, er is kans dat rugpijn kan ook gevolgen hebben voor andere delen van het lichaam.

Rugpijn kan een irritant probleem zijn. En indien niet tijdig wordt behandeld, kan leiden tot een aantal ernstige complicaties. In plaats van te gaan voor dure medische behandelingen of andere medicijnen, is het altijd best te houden aan natuurlijke ingrediënten. En in dit geval, is ricinusolie!

Met behulp van ricinusolie voor pijn in de rug:

Castor olie is een van de beste natuurlijke remedies als het gaat om de behandeling van backache.Massaging wonderolie op je rug is een natuurlijke manier om zich te ontdoen van alle pijn en stijfheid. Natuurlijk, voordat je een fles olie naar huis te brengen, moet je weten waarom ricinusolie is gezond.

Wat is wonderolie?

Castor olie is een plantaardige olie kleurloos of soms lichtgele kleur, gewonnen uit castorbonen. De wetenschappelijke naam van de plant Ricinus communis Castor is.

Interessant castorbonen bevatten giftige stoffen. Maar drukken, zaden een olie die niet schadelijk is los. Niet dat de olie niet dragen de toxinen van het zaad ouder, maar de hoeveelheid gif is verwaarloosbaar. De sporen toxine maken ricinusolie een laxeermiddel dat helpt stoelgang te bevorderen. Om de feiten te vermelden, de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) merken wonderolie als "veilig en effectief".

Hoe te ricinusolie toepassen?

Met behulp van ricinusolie om terug te genezen pijn is een alternatieve therapie. Hier is hoe je een therapeutisch gebruik van deze plantaardige olie kan maken.

  1. Solliciteer ricinusolie lokaal op de punten van de pijn in de rug.
  2. Nu, ga dan voor een 'ricinusolie pack'. Vraag iemand om het gebied met een schone, zachte doek te dekken. U kunt ook gebruik maken van een plastic folie.
  3. Zet een warm water fles op de rug voor een uur. Helpt de olie naar de ontstoken weefsels doordringen.
  4. Herhaal dit proces voor de komende drie dagen.
  5. Het pakket werkt ook zonder een warm kompres. Je laat gewoon de olie een beetje 'meer. U kunt een pakket voor te bereiden voordat je naar bed gaat en laat het 's nachts om je rug te genezen.
  6. Met behulp van packet van ricinusolie is een eenvoudig huis remedie en veilig voor rugpijn. Zeker, er is een beetje 'van problemen aan de oppervlakte met plastic bedekken en bind om je lichaam voor een lange tijd, maar het resultaat is de moeite waard.

Raadpleeg uw arts als de pijn in de rug aanhoudt. Een pijn in de rug kan leiden tot andere gezondheidsproblemen die medische zorg en behandeling nodig hebben.

Dus waarom wachten? Probeer nu deze eenvoudige huis remedie en zie wonderen ricinusolie voor de rug. Het gebruik van wonderolie op magische wijze te genezen van de rug van al zijn stijfheid, pijn en stress.

Als u ricinusolie hebt geprobeerd om uw rugpijn te genezen, dan kunt u hier deel uw ervaring. Als u weet dat andere olie voordelen wonder, doen ze delen hier. U kunt commentaar in het vak hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha