Carmex lippenbalsem best - Onze Top 10 PicksWe meisjes niet vervelen van lippenbalsems en we kunnen ons niet voorstellen onze lippen, zonder een vleugje kleur. Maar dit betekent niet dat we geen lippenbalsem kunt toepassen! Het is erg belangrijk voor ons om de beste lippenbalsems voor de lippen zacht en delicaat kiezen. Carmex lippenbalsems zijn een van de meest populaire balsems wereldwijd. Met een grote basis van klanten, dit merk zorgt ervoor dat elk van zijn lippenbalsems zijn top. Als u op zoek bent naar een Carmex Lip Balm kopen, maar zijn verward over welke een te kopen, deze lijst is voor u! Bekijk deze top 10 Carmex lippenbalsems compleet alleen voor u!

Carmex lippenbalsems Top 10:

Carmex Lippenbalsem Moisturizing originele tube:

Deze prachtige Carmex lippenbalsem moisturizer voegt natuurlijke verzachtende middelen om de lippen, terwijl ze te beschermen tegen kraken en gebarsten. Het fungeert ook als een belemmering voor je lippen te beschermen tegen de harde gevolgen van de hitte, kou en wind. Originele Balm geeft een glans aan de lippen bloot waardoor ze gezond, zacht en soepel te kijken.


Prijs: $ 4 (Value Pack - 3 Tubes)

Carmex Cherry Moisturizing Lip Balm:

Als u op zoek bent naar een gearomatiseerde lippenbalsem, die geeft langdurige verlichting van gesprongen lippen en droog, dan is dit kers Carmex lippenbalsem moisturizer perfect zal zijn voor jou. Het is een niet-kleverige balsem met een subtiele geur die de lippen zeer gezond en glanzend maakt.

Prijs: $ 75

Carmex Lime Twist Lip Balm:

Deze lippenbalsem heeft een unieke pittige limoen smaak die is fris en levendig. Het is een balsem ultra vochtinbrengende crème die voorkomt dat je lippen te krijgen droog. Het bevat SPF 15 die fungeert als schild en beschermt de lippen tegen barre weersomstandigheden.

Prijs: $ 99 (6 pack)

Carmex Ultra Smooth Granaatappel Lip Balm:

Dit is nog een andere populaire Carmex lippenbalsem. Het is gemaakt met een gladde glide formule premie, waarvan 9 hydraterende aan de lippen gehydrateerd te houden voor een lange tijd heeft. Het heeft een unieke smaak zoetzure dat is heel verslavend.

Prijs: $ 61 (6 pack)

Carmex Lippenbalsem Everyday Healing:

Volgende op mijn lijst is deze prachtige Carmex lippenbalsem genezing. Deze lippenbalsem niet alleen voorkomt en geneest gesprongen lippen en droog, maar ook verlicht koortslip. Het is geformuleerd met menthol, kamfer en vaseline, die verschillende problemen lip en koortsblaasjes genezen. Het is ook wel bekend als Carmex Jar origineel.

Prijs: $ 99

Carmex Vocht Peach Sheer Tint Lippenbalsem Daarnaast:

Als je houdt van het gebruik van gekleurde lippenbalsems, kan dit een goede optie voor je. Carmex Moisture Sheer Tint Lippenbalsem Daarnaast Peach is een ultra hydraterende lippenbalsem dat vitamine E en SPF 1 bevat Dit beschermt de lippen en voorkomt dat ze barsten. Het houdt ook je lippen gehydrateerd voor een lange periode.

Prijs: $ 95 (3-pack)

Carmex Moisture Sheer Tint Lippenbalsem Rose Daarnaast:

De garderobe is niet compleet zonder een make-up roze lippenbalsem. En dit pure roze getinte lippenbalsem is de perfecte keuze. Aloe biedt vocht en bescherming aan uw lippen, met SPF 15! Nu kun je je lippen beschermd tegen de harde stralen van de zon te houden.

Prijs: $ 29

Carmex Strawberry Lip Balm dagelijkse bescherming:

Aardbeiensmaak is de meest voorkomende in lippenbalsems en de meisjes houden van hem! Volgende op mijn lijst is deze bescherming Carmex Strawberry lippenbalsem, vochtinbrengende crème die bescherming biedt tegen water en zonlicht. En 'waterdicht en bevat SPF 15 aan de lippen tegen schadelijke zonnestralen te beschermen.

Prijs: $ 98

Carmex Vanilla Ultra Moisturizing Lip Balm:

Deze lippenbalsem heeft een zeer delicate smaak van vanille, dat is genoeg om je fris en levendig te voelen. Het bevat SPF 15, die de lippen altijd droog beschermt en gebarsten wanneer het komt uit in de zon.

Prijs: $ 131 (6 pack)

Originele Carmex Lippenbalsem Soothing:

Last but not least op mijn lijst van top 10 Carmex lippenbalsems is origineel Carmex Lippenbalsem Soothing. Het zorgt voor een zijdezachte behandeling voor droge en schrale lippen. Vernieuwt en herstelt de lippen, terwijl waardoor ze gezond, zacht en glanzend uitzien.

Prijs: $ 49

Dus dit was de lijst van top 10 Carmex lippenbalsem India. Ik hoop dat u het nuttig vinden. Als u wilt Carmex lippenbalsems toevoegen aan deze lijst, voel je vrij om te delen in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha