Candy Cane Projecten te doen met kinderen elementaireZuurstokken zijn feestelijke vakantie traktaties die kunnen worden gebruikt voor displays behendige, decoraties en cadeaus voor vrienden en familie. Ze zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid van kleuren en maten, met verschillende opties voor uw creatieve projecten eetbaar. Met behulp van basisvoorzieningen van de handel, kan de elementaire kinderen hun fantasie te gebruiken om projecten te verfraaien snoep riet met glitter, edelstenen, parels en linten.

Ornamenten

Maken diverse versieringen met zuurstokken strak gewikkeld. Sluit twee snoep stokken met haken onder een full-sized candy bar verpakt in feestelijke kaart om een ​​miniatuur slee maken. Wikkel een lint rond de haken om op te hangen aan de boom of als feest decoraties. Maak geweien chenille stick en voeg een pom-pom neus en rode ogen nep van een snoepgoed voor een rendierornament dat haken op een boomtak. Lijm twee verdiepingen verslaafd snoep riet aan de voorkant om een ​​hart te vormen, aan elkaar plakken van de fondsen en hangen van een vakantie lint.

Centerpiece

Maak een middenstuk met een glazen pot of kan worden gerecycled. Breng een laag witte ambachtelijke lijm rond het midden naar de buitenkant van de pot of blik. Sluit goed verpakt snoep stokken in de staat met de haak naar buiten rond het oppervlak. Wikkel met een vakantie lint en bind een boog. Gebruik de container naar een kaars of een boeket te houden. Als alternatief kunt u een papieren kleedje binnen met randen zien over de top en vullen met losse vakantie snoep. Bekijk het middelpunt op een tafel of aanrecht.


Frames

Maak een frame magneet met twee stokken en een blad van ambachtelijke schuim. Het vormen van het riet hartvormig, hartvormige gesneden uit het schuim en voeg een kort gedicht of een vakantiegroet. Plak de boodschap en het riet op het schuim en bevestig een magneet. Als alternatief, maak een collage foamboard. Lijm zuurstokken in dezelfde richting rond de rand van de tafel en regelen blijft diverse kaarten, gedichten, groeten en foto binnen het kader. Voeg stok meelopers aan de achterkant voor opknoping.

Kronen

Hang een krans candy cane gemaakt met een kleine kroon-vormige schuim voor een bezichtiging partij. Schik paren van snoep stokken met de haken tegenover elkaar en de onderkant dicht bij elkaar aan het hart vormen te vormen. Por ze in de buitenranden van de kroon. Voeg decoratieve lint of versieringen aan de kroon te dekken. Als alternatief, wikkel een frame schuim kroon met vakantie lint en voeg een boog omhoog. Bind de individuele stokken uit smalle stroken en hangen rond het frame. Koekjes of snoep individueel in het midden gewikkeld toe en laat vrienden worden vrijgegeven voor het delen van vakantie goodies op een feestje.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha