Camouflage Nail Art Tutorial met behulp van de droge techniek MarmeringHoudt u van nail art? Zo ja, dan moet je altijd op zoek naar ontwerpen echt cool nagel kunsten die makkelijk te maken en grote sport zijn. We hebben al nagel kunst marmering water gezien. Maar ze kunnen worden rommelig en zuivering volgende is een andere hectisch proces. Dus hier is nog een eenvoudig proces voor een eenvoudige blik gemarmerd effect ontwerper. Dit is de genoemd marmereffecten droge en ik vind dit leuk omdat het minder rommelig. U kunt een heleboel van twee of meer kleuren te gebruiken voor deze, maar hier zullen we de dingen eenvoudig met slechts twee kleuren houden.

Camouflage Nail Art Designs

Ik zal je laten zien een camouflage nail art die eruit ziet als een militair kostuum .U kunt een grijze en crèmekleurige heldere gebruiken.


Wat heb je nodig:

  • Een licht groen mos (ik gebruikte gangen 11 Solitaire Groen)
  • Een zwarte kleur (ik gebruikte gangen 05 Black)
  • Een Base Coat (optioneel)
  • Topcoat (ik gebruikte Lotus transparante top coat)
  • Kleine stukjes plastic folie of stukjes zachte draagtassen. Crunch deze stukken.

Stap 1:

Gebruik een base coat en volg met 2 lagen van groene kleur die u gebruikt.

Stap 2:

Laat de groene kleur volledig opdrogen voordat u naar de zwarte kleur. Als de basiskleur droog is, dan zal je opgelicht bij het maken van het marmer effect en je zal moeten om te beginnen vanaf het begin. Doe een dunne laag zwarte kleur op het geheel groene laag. Onmiddellijk naar het podium om een ​​spijker te doen in een tijd met zwart.

Stap 3:

Na het aanbrengen van de dunne laag zwart, neem het kleine stukje verfrommeld polyethyleen en dep de glanzende zwarte.

De marmeren effect zal nieuwe en elke keer anders zijn. De kunststof wordt een beetje 'elke keer zwarte je het gebruikt nemen. Als je weg te nemen een beetje 'te veel, zet een beetje' meer zwart en opnieuw gebruiken. Gebruik schone verfrommelde stukken van polyethyleen elke keer. Doe dit tot je tevreden bent met het resultaat. Als u meer wilt kleuren te gebruiken, dan wachten tot de vorige kleur volledig wordt gedroogd. Het is beter om te gaan van licht naar donkere tinten voor deze marmer effect. Dit proces heet Droog marmering.

Stap 4:

Gebruik een watje gedrenkt in nagellak remover om alle sporen van emaille verdwaalde verwijderen. Breng een aardig laagje top coat te verzegelen in uw ontwerp camouflage.

Vertel ons wat je van dit ontwerp nail art camouflage? Vertellen ons niet! Laat een reactie achter.

Bonus: Hier is een eenvoudige nail art Android applicatie die je een grote verzameling van beelden van inspiratie zal geven.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha