Calorie colaCalorische waarde van cola

De drankjes zijn erg belangrijk in een dieet om gewicht te verliezen, en rekening moet worden gehouden bij het toevoegen van calorieën. Terwijl cola zijn erg populair en bijna allemaal hunkeren ze, is het belangrijk dat u van mening dat, als je op dieet bent, kunt u een paar toe te voegen Calorieën zonder het te beseffen. Daarom is het belangrijk om te weten de calorische waarde van deze dranken. Het kan een verrassing zijn!

Het cole is een van de best verkochte dranken wereldwijd. Eromheen zijn er mysteries, mythen, en sommige waarheden. Maar als het gaat om voeding, moet je verwijderen hoeveel calorieën op te geven, omdat ze vaak hebben ze niet in het achterhoofd en Toe te voegen


Volgens de informatie door diverse bedrijven geleverd, calorieën uit cola zijn over 42 calorieën/100 cc. cola.

42 calorieën lijkt te veel calorieën, maar als we dat glas heeft een capaciteit van ongeveer 200 cc., dit cijfer verdubbelt naar 84 calorieën. Evenzo, als je kon drinken 5 glazen per dag, zou je niets meer en niets minder dan toe 420 calorieën. Als je het hebt, 420 calorieën gewoon door het nemen van cola.

Zoals u kunt zien, drinken cole kan een zeer hoge kosten hebben wanneer het proberen verlies gewicht, want ze zijn lege calorieën. Ze zijn bekend onder deze naam omdat niets meer dan alleen calorieën bijdragen.

Het dranken hebben een belangrijke rol in gewichtsverlies diëten vaak onderschatte rol. Onvrijwillig en ongezochte blikje toe te voegen onnodige calorieën.

Als u het gevoel cole en je gewicht wilt verliezen, kunt u nog steeds genieten van het, gewoon kiezen voor de drinkt cola light die geen calorieën hoeft toe te voegen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha