Calcarea, een homeopathisch middel voor gewichtsverliesEen goede homeopathische geneeskunde om metabolsimo verhogen

Wil een nieuw homeopathisch middel voor gewichtsverlies proberen? Dan niet de missen Calcarea Carbonic, een remedie met name geschikt voor mensen die last hebben van hypothyreoïdie en problemen van trage stofwisseling.

Afvallen is iets dat je meer dan één wilt, en er zijn verschillende natuurlijke behandelingen en oefeningen die helpen om deze taak te realiseren. Vergeet nooit dat er niets is magie op de manier om die extra kilo's te verliezen, maar het is een dagelijkse taak, waarin we moeten niet opgeven. Maar altijd Er zijn een aantal dingen die kunnen helpen, bijvoorbeeld de homeopathie.


Binnen de Calcarea Carbonic is een van de meest voorkomende dieet remedior homeopathische. Dit wordt verkregen uit de schaal van oesters, die gemalen en opgelost. Dit is een van de belangrijkste homeopathische middelen voor gewichtsverlies en verminderen obesitas.

Het belangrijkste symptoom bevelen dit te verhelpen is overmatig zweten, vooral in het hoofd, die meestal opvallen nachts, wanneer de persoon wakker met het kussen nat.
Eetgewoonten zijn ook onderdeel van de symptomen, zoals hunkeren ei en kinderen hunkeren rare dingen zoals klei en potloden. Het is ook aanbevolen voor mensen die lijden aan problemen met de schildklier van gewichtstoename.

Andere symptomen zijn:

  • Neiging om gebroken botten en difilcultad te genezen subrir.
  • Bloeden tandvlees.
  • Rugpijn en gewrichten.
  • Slapeloosheid.
  • Depressie en angst.
  • Mokkend en lusteloosheid.
  • Onregelmatige menstruatiecyclus kan ook in overvloed zijn.
  • Hoofdpijn, koude, warmte of te veel eten.
  • Koud en verstopte neus. Droge hoest, pijn op de borst.
  • Chronische vermoeidheid.

Dit geneesmiddel wordt aanbevolen in geval van overtollig vet in albdomen en wanneer je stofwisseling werkt tegen een laag tarief, hetgeen resulteert in een toename in gewicht, verzakking en constipatie.

Het neemt verdunnen de rechte en neemt de frequentie en de aanbevolen hoeveelheid voor elk geval. Overleg met een specialist homeopathische oriënteren bij het nemen van deze remedie. Vergeet niet dat er geen magische oplossingen, en terwijl Calcarea kan u helpen gewicht te verliezen, moet u ook uw dieet een paar keer veranderen in een laag vetgehalte en fysieke activiteit per week.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha