Cadeaus voor kids Eenvoudige MoederdagKinderen houden ervan om dingen te doen voor hun moeder als een speciale manier om te zeggen dank u en het tonen van liefde. Moeders vaak waarderen de eenvoudige geschenken voor hun kinderen doen Day geschenken van hun moeder duurdere winkel-gekocht. Alledaagse voorwerpen kan worden omgezet in speciale gaven met slechts een beetje 'verbeelding en voorbereiding; Vele giften kunnen worden gemaakt door kinderen op hun eigen.

versierde voorwerpen

Eenvoudige geschenken hebben een toegevoegde waarde wanneer er een beetje 'van de tijd in hun maatwerk werd besteed. Het pack of geparfumeerde zeep, kan bijvoorbeeld worden verlicht met de eenvoudige toevoeging van een band of een nietje in je moeders favoriete kleur; de zeep kan worden versierd met kralen, gedroogd en papieren bloemen, kant of knopen. Gebruik de rechte pin of lijm voor de bevestiging aan de zeep. Kinderen moeten pinnen alleen gebruiken onder toezicht van volwassenen.

Kaarten en Papercrafts

Geen Mother's Day is compleet zonder een kaart. De kaarten kunnen gemakkelijk worden gemaakt met zeer eenvoudige materialen: karton of een stuk papier of karton te vouwen een papier, pastels en schilderijen, foto's en cut-out knoppen of linten van lijm, glitter en zijn enkele van de meest handig voor het maken van Mom's Day kaarten in plaats. Draai de kaart in een geschenk door het toevoegen van een bladwijzer gemaakt van een lange rechthoek van papier. Versier de bookmark om het papier. Schrijf een favoriete uitdrukking of een kort gedicht op de bladwijzer.


Cadeaus

keuken

Een geschilderd pannenlap is een praktisch geschenk dat zal mama lachen elke keer als ik het gebruiken. Ze zijn makkelijk te maken met pannenlappen en gewone witte stof verf of permanent markers. Teken een ontwerp op de pannenlap met verf of stiften en kleuren van de schets en laat drogen. Eenvoudige ontwerpen het beste werken: grote bloemen en geschreven berichten, bijvoorbeeld. Of verf een houten lepel in heldere kleuren en voeg een meer gedetailleerd beeld in de kom van de lepel. Knip plaatjes uit een tijdschrift en plak ze op de lepel. Als de lijm droog is, bedek de afbeelding met verf. Bind een lint rond de steel van een lepel om een ​​haak te creëren, zodat de gift op de keuken muur kan worden weergegeven. Je moeder niet wil deze lepel gebruiken om daadwerkelijk te koken.

Geschenken gerecycled

Recycling alledaagse objecten in nieuwe elementen die alternatieve toepassingen hebben, is goed voor het milieu en gemakkelijk op de zak. Neem een ​​normale saus fles glas en zet hem in een speciale pot van bloemen door te verpakken in gekleurd touw. Verf de bodem van de pot met ambachtelijke lijm en beginnen met het opwinden van de draad rond de fles, zorg ervoor dat er geen gaten tussen de wikkelingen van de string. Blijven schilderen op lijm en kronkelende snaar totdat u de fles hebben gedekt. Maak strepen van kleur met behulp van snaren van verschillende kleur, of maak de fles allemaal dezelfde kleur. De invulling van de hals van de fles door een beetje vilt rond de lip plakken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha