Cadeaus voor een militair pilootAviation heeft een belangrijke rol in de militaire geschiedenis gespeeld, en de chauffeurs zijn in de voorhoede van de vele veldslagen uit de Tweede Wereldoorlog geweest. Als zijn vechters, bommenwerpers, transporten, helikopters en verkenningsvliegtuigen, piloten van de strijdkrachten van de Verenigde Staten zijn vaak de eerste krachten om een ​​vijand aan te vallen. Om deze dappere piloten te eren tijdens de vakantie of de partijen is nog nooit zo eenvoudig geweest, met een brede waaier van giften voor uw familie en vrienden.

Ringen van dienst

Veel bedrijven of webshops bieden unieke geschenken militaire thema, inclusief aangepaste ringen gegraveerd met de tak van de dienst, de dienst medailles en linten, samen met militaire rang en serienummer.

Schaalmodellen

Een model vliegtuig of een helikopter wordt niet langer beschouwd als speelgoed van een kind. Veel modellen van hoge kwaliteit beschikbaar zijn en zeker om een ​​glimlach op het gezicht van elke piloot voor zijn verjaardag, Kerstmis of een andere speciale gelegenheid brengen. Sommige bedrijven produceren alles uit de Tweede Wereldoorlog Warbirds helikopters in Vietnam-tijdperk en moderne gevechtsvliegtuigen, geschaald om te passen op het bureau tops, planken en in kasten.


Deur Wing

Plaque vleugel hout repliceren militaire insignes en vleugels zijn gemaakt uit massief mahonie, kunstmatig gedroogd en vervolgens met de hand afgewerkt. Ze zijn te vinden van een verscheidenheid van namen, door de militaire Free Fall Parachutist Jump Wings Meester Ali. Standaard maten variëren van 12 inch tot 30 inch breed.

Militaire Luchtvaart Boeken

Boeken die het onderwerp van de militaire luchtvaart te dekken kan een geweldig cadeau te maken voor een militaire piloot. Veel bestrijken een breed scala van onderwerpen, van Amerikaanse vliegtuigen van de Tweede Wereldoorlog voor de hele geschiedenis van de United States Air Force. Als je weet wat het vliegtuig van de ontvanger van het geschenk gunsten, kunt u zelfs in staat zijn om een ​​boek gericht op een specifieke model te vinden.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha