Cadeaus voor een meisje eerste kleinkindHet selecteren van een cadeau voor je nieuwe nichtje is een absoluut genot en het moet de geest van het moment weer te geven. De geselecteerde geschenk is natuurlijk meer aan de ouders dat het kind net geboren. Er moet echter iets dat als ze oud genoeg is om te begrijpen dat hij gaf die speciale gift voor haar, dat wordt een herinnering. Hoewel het verleidelijk is om haar te overladen met roze jurk zou kunnen zijn, denk aan iets dat duurzaam zal zijn.

Zilver

Er zijn tal van voorwerpen gemaakt van sterling zilver voor de gelegenheid. Een eend zilver met een roze gebreide muts en sjaal kan worden gegraveerd herkennen van het prestige van het zijn de eerste meisje kleinkind. Waaronder zijn naam, geboortedatum en dat de gave is van, met liefde, zal het iets dat haar dressoir zal houden voor de rest van zijn leven. Er zijn voorbeelden van objecten in sterling zilver voor de pasgeborene op de site The Silver Gallery. Prijzen variëren van $ 30 tot $ 150.

Sieraden

Baby-sieraden is een populair geschenk. Er zijn baby armbanden die kan worden gegraveerd voor minder dan $ 50 online, sinds 2011, heeft GoToBaby voorbeelden van baby-sieraden. De meeste sieraden winkels bieden baby-sieraden en bieden de incisie ook. Het is raadzaam om haar te krijgen een stuk dat u kunt toevoegen aan een verjaardag.


Handgemaakte Quilt

Een baby quilt die gemaakt is voor de definitie van een dag kan de meest doordachte geschenk zijn. Als bij toeval u nog wat kostbare babykleertjes ouder van de nieuwe kleinzoon, snijden kleren in vierkanten en maak een baby quilt van te maken zou een perfecte gift zijn. Anders maak een quilt uit ander materiaal en borduren zou waardig van een frame als ze ouder zijn. De website handgemaakte quilts heeft een aantal goede ideeën en instructies over hoe je een quilt te maken.

Iets Wood

Kocht hij zijn eerste schommelstoel geschikt voor kinderen en voeg een roze kussen om te gaan met het. Je kon ze door het schilderen van zijn naam op de rug van het, als je wilt. Hobbelpaarden zijn ook een prachtige accessoire voor de kamer van een kind en kan naar beneden worden doorgegeven als een erfenis in de loop van vele jaren. Alles wat van hout gemaakt kan worden aangepast met de juiste kleur en weinig inspanning. Het kopen ze of maak het cadeau dat u zijn een optie.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha