Cadeaus voor de moeders van soldaten

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 13, 2015 Admin Vakantie 0 0


Als er iemand in de wereld die een beetje 'opgevrolijkt moet worden, is de moeder van een soldaat. Leef elke dag met de wetenschap dat haar kind is - of kan zijn - in gevaar; ongeacht hoeveel trots je je voelt, de angst nooit helemaal weggaat. Als u weet dat de moeder van een soldaat, ik dank u voor het offer dat u (en uw zoon of dochter) voor u doet. Geef haar een geschenk dat laat zien hoeveel je haar waardeert.

Blauwe Vlag Star

Sinds een Amerikaanse legerkapitein met twee zonen die dienst doen op de frontlinie van de Blue Star Banner heeft ontwikkeld in 1917, was de officieuze teken van een gezin dat een kind - of kinderen - in de dienst. U kunt Blue Star Vlaggen vinden online zonder kosten voor de families van de service, of u kunt kijken voor het model en de grootte en maak er zelf een. Er zijn ook Blue Star stickers, mokken en t-shirts beschikbaar. Ongeacht de keuze van een geschenk dat een moeder militaire optreden met trots zal zijn.

Foto's

Schrijven voor de soldaat en vraag enkele openhartige foto's. Dit kunnen telefoon of digitale foto's die u hebt e-mail of gewone foto's die zijn ontwikkeld op basis van een wegwerp camera die u toegezonden. Hebben prints gemaakt en gemonteerd in een frame foto album, album of multi-picture. U kunt een thema van gebruik "dag in het leven", of gewoon kiezen voor de meest interessante foto's; in beide gevallen, zou elke militaire moeder schat huidige foto's van haar geliefde zoon.


Military Gear

Er zijn veel plaatsen waar je t-shirts, hoeden, sieraden, bumperstickers en een verscheidenheid van andere punten met een militair thema moeder kan kopen. Haal haar een roze "Mam Leger" baseball cap of een set van "Mijn zoon/dochter is een soldaat" dog-tag. Vele takken van de dienst uit te voeren "gaven moeder" in hun militaire winkels; bijvoorbeeld, het Korps Mariniers militairen moeder verkoopt een starter kit die een certificaat van erkenning armband, ketting en charme bevat; verkopen ook hangers die er hetzelfde uitzien op militaire linten en kan worden toegewezen voor hits als "wetende dat een deel van jou is daar ergens."

Grondstoffen

Elke militaire moeder besteedt veel tijd proberen om in contact te blijven met zijn soldaten, om haar de grondstoffen in contact te blijven geven. Briefpapier, zegels en cadeaubonnen zijn zeer welkom, en zo ook de forfaitaire dozen van het postkantoor (je kunt ze mailen naar je). VOIP diensten - een methode van praten over lijnen van de computer in plaats van de telefoon - ze zijn relatief goedkoop en als je haar koopt een webcam, zodat ze haar soldaat evenals gesprek kunt zien met hem of haar. Internationale telefoonkaarten zijn ook waardevol voor militaire families - stuur ze naar hun kinderen in het leger, zodat ze naar huis kunnen als ze een telefoon kan vinden roepen zal zijn.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha