Cadeau-ideeën voor een man in zijn jaren '30Wanneer een man slaat zijn 30 jaar is over het algemeen steeds meer geaard, dus flashy gaven zijn niet meer toereikend. Zowel de 30-iets man in je leven is loopbaangerichte of gericht zijn huwelijk en het gezin, hij is meestal doelgericht. Als je dit in gedachten te houden tijdens het winkelen voor een cadeau voor hem, zal uw ervaring snel en soepel gaan.

Gepersonaliseerde Buro items

Gepersonaliseerde stationair is een grote, praktische cadeau voor elke man in zijn jaren '30. Als hij heeft een kantoor op het werk of thuis, zal hij in staat zijn om gebruik te maken van een gepersonaliseerde pen, papier gewicht, of datum boek te maken. Verschillende online sites bieden graveren voor een kleine prijs bovenop de kosten van het product. Kijken naar het krijgen van zijn initialen of volledige naam op een permanente basis gegraveerd om hem te laten zien je in gedachten had bij het zoeken naar het perfecte cadeau.

Tijdschrift of krant Subscription

Ervan uitgaande dat je de tijd hebt om te gaan zitten met een kopje koffie, een abonnement op zijn favoriete lezen is een groot geschenk dat blijft geven. Haal hem een ​​abonnement op een of twee jaar voor zijn dagelijkse krant of favoriete tijdschrift. U wordt ter ondersteuning van zijn vrije tijd en laten zien dat u de zorg over zijn belangen. Kranten en tijdschriften over het algemeen ook speciale aanbiedingen die het gemakkelijker op uw portemonnee te zullen maken.


Tech Gadgets

Voor een man van in de jaren '30, die is altijd in beweging, kan een technologische gadget alleen het antwoord zijn. Overweeg een iPod Touch of een kleine netto-boek waarin hij elke dag kan gebruiken om te houden haar leven georganiseerd en op het goede spoor. Hoewel deze opties zijn duurder, zullen ze jarenlang mee en het gemak van een gave gadget is eindeloos.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha