Cadeau-ideeën voor een jaar oude kindBij het zoeken naar een cadeau voor een 1-jarige, overwegen de aanschaf van speelgoed dat de ontwikkeling van het kind past. Volgens de website van de Mayo Clinic, kinderen in de leeftijd tussen 10 en 12 maanden tussen winst snelheid in hun motoriek, coördinatie en oog-hand begrip. Passende geschenken voor 1 jaar oud zal zijn volwassener dan speelgoed van de kinderen die het meest waarschijnlijk worden geteeld, zoals rammelaars en bijtringen. U kunt kiezen uit een breed scala van cadeaus voor een baby opkomst.

Big Soft Blocks

Pull up, staand, bewegen meubels en het nemen van stappen zijn enkele van de motorische vaardigheden op deze leeftijd, volgens de Mayo Clinic website. Zachte blokken die groot genoeg zijn voor het kind te trekken en te lopen - Een grote gift voor een 1 jaar oude kon een set van grote blokken. Winkel voor baby speelgoed winkels in stof of vinyl grote blokken.

Speelgoed met knoppen

Een 1-jarige kinderen zien het indrukken van de knoppen op telefoons, afstandsbedieningen en toetsenborden van computers en wil om het te doen, ook. Jarigen voor 10 tot 12 maanden, imitatie "regeert", zegt de Mayo Clinic website. Geef een stuk speelgoed met veel knoppen in te drukken. Tip: Spur het belang van het kind spelen met alleen het speelgoed te drukken.


Stapelen Speeltjes

Als een coördinatie van de 1-jaar-oude hand-oog verbetert, kunt u genieten van artikelen stapelen. Maak een gave die we vaak spelen met speelgoed stapelen. Kies uit het stapelen van blokken, puzzels, vormen, donut en beval stapelen speelgoed.

Nesten Speeltjes

De ontwerper van de eerste Russische nesting dolls - gemaakt in 1890, volgens het bedrijf Craft Russisch - moest een ding of twee over de wensen van kinderen met speelgoed bij elkaar nestelen weten. U kunt kindvriendelijke plastic speelgoed nestelen in een verscheidenheid van vormen, stijlen en maten die geschikt zijn voor 1 jaar. Het geven van een reeks van nesten speelgoed om hem bezig te houden, houden haar aandacht en hand-oog coördinatie te bevorderen.

Fotoboeken

Twee motorische vaardigheden voor die op de Mayo Clinic website 1-jarigen is de mogelijkheid om verborgen voorwerpen te vinden en benadrukken de elementen goed. Een passend geschenk zou een prentenboek vol met leuke tekeningen van objecten te benadrukken zijn. Kijk voor boeken met illustraties van gezichten, kamers in een huis, artikelen in een speelgoedkist en ga zo maar door.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha