Buste Puistjes Away: 6 Drugstore Face Pack Voor Pimple gevoelige huidHoeveel nachtmerries begonnen met het woord, puistje?

Geloof me, ze weten hoe ze een item te maken. Ik herinner me dat ik had een grote pukkel gepolijst de dag dat ik ontmoette mijn toekomstige echtgenoot. Nou ja, in ieder geval de liefde is blind.

Acne komt met het hele pakket en alleen vernietigt onze eigenwaarde! De belangrijkste reden voor acne, mee-eters en puistjes is het hebben van een vette huid. Ontwikkelt als gevolg van hormonale onbalans, stress, of de accumulatie van vuil en bacteriën.


Eén soort puistje gevoelige huid vergt speciale aandacht. Hier zijn enkele tips om te verbannen

  • Probeer om producten te vermijden gezicht vet en zorg ervoor dat je gezicht twee keer per dag te wassen. Na een shampoo; ervoor dat het gezicht om de accumulatie van product te voorkomen spuiten. Vette huid met vuil en accumulatie van het product is bijzonder gevoelig voor puistjes. De sleutel tot het verminderen van deze bedreiging is een gezicht te wassen zonder olie als de Himalaya
  • Gezichtsmaskers voor acne gevoelige huid haalt de overtollige olie uit je poriën en hulp bij het verwijderen van dode huid. U kunt proberen om een ​​zelfgemaakte pack voor puistjes of een in de handel verkrijgbaar zijn.
  • Probeer te huismiddeltjes te vermijden, zoals het gebruik van tandpasta uit te drogen puistjes. De beste manier om de impact te verminderen is om de puistjes te drogen met een face wash en pakket/behandeling.

Hieronder zijn enkele van de verpakkingen worden geconfronteerd commercieel beschikbaar voor de behandeling van acne gevoelige huid:

Himalaya Neem Face Pack:

Himalaya Neem pak wordt geleverd met de goedheid van neem, kurkuma en aarde Fuller's. Het past bij mensen die last hebben van acne problemen. Net dot dit masker over je puistjes en laat een nacht. Dit is het beste pakket voor gezicht acne gevoelige huid. Een pak economisch geprijsd op 115 INR 100 gram is een goede deal.

Jovees Tea Tree en Kruidnagel Anti-Acne Face Pack:

Dit masker is in de tank als de verpakking dat stof huizen binnen, meng het poeder met de toner en breng het op je gezicht. De combinatie van tea tree en extracten van kruidnagel werkt beter en helpt verlichten acne littekens. Dit pakket is goedkoop geprijsd op 156 EUR per 120 gram.

Lotus Herbals Tea Tree Pakket:

Lotus producten zijn altijd huidvriendelijk en effectief. Het is zeer effectief voor de behandeling van puistjes, vlekken en acne.It is beschikbaar tegen een effectieve prijs van 135 INR 120 gram

Breng de verpakking en laat het op 20 minuten .Reinig uit en je hebt een gezonde schone huid.

Biotique Myristica Spot Correcting Anti-Acne Face Pack:

Biotique producten hoofdzakelijk de controle van de bacteriën die puistjes en acne aanzetten. Het wordt geleverd in een bad, als een pakket. Dit pakket kalmeert de breakout-gebied, vooral als er enige roodheid of jeuk. Geprijsd op 199 roepies per 25 gram, is een goede investering.

Fabindia Kruidnagel Gel Face Pack:

Een uitstekend product voor de vette huid, deze gel kruidnagel helpt ook puistjes te verminderen. Geprijsd op 225 INR per 100 ml, is een natuurlijk product zonder bijwerkingen.

Vedische Line en Brahmi Neem Face Pack:

De extracten van Neem en Brahmi helpt om puistjes en poriën verkleinen. Om gebruik te maken van toepassing op een vochtige huid. Zodra het halfdroge uitspoelen. Dit pakket is geprijsd op gezicht 175 INR 100 ml en het ziet er veelbelovend uit.

Dit zijn de weinige die ik heb geprobeerd en effectief gevonden!

Echter, onze markten overspoeld met maskers om acne en puistjes te verminderen. Hieronder is de lijst van de producten die het meest veelbelovend lijken.

Vaadi Aloë Vera, Rosemary Oil & Manjistha wrap DaburUveda Clarifying Mask KhadiNeemTulsi wikkel Natural Bath & Body Modderkuren NeemTulsi Freeman Mint & Lemon klei gezichtsmasker Aromaz Spot Light Neem en Kruidnagel Schone Huid Gezicht MaskSo mixen en matchen, zodat u degene die het best werkt .gewoon een paar tips voor u om in gedachten te houden zijn

  • De mantra van puistje vrije huid is een effectieve reiniging. Kies een zachte wassen gezicht olievrij
  • Kiezen voor biologische remedies en kruiden de meeste chemicaliën
  • Altijd patch test om huiduitslag en allergieën te voorkomen

Dus ga je gang en te verbieden, een puistje. Uw huid zal je liefde voor het en u zult genieten van de complimenten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha