Bronzer! Voor de poten!Bronzers kan wonderen, niet alleen voor het gezicht, maar om slanke benen te doen ook! zijn techniek achter het silhouet dat telt.

Hoef je niet echt graag deze sexy lange benen die je ziet de landingsbaan modellen slachten van de helling te hebben? Natuurlijk is de problematiek van de hoogte, maar ook in dit geval de truc kan worden gebruikt om iemand kijken groter of shorter.And zoals we al zeiden, zijn techniek achter de manier waarop je een bronzer gebruiken op poten die telt. Dat is zeker een schot techniek truc om uw benen er lang en slank en sexy.


Hoe maak je een bronzer voor Benen gebruiken

Stap één:

Verberg aderen Spataderen groen of u zou kunnen hebben met een make-up spons en concealer en ook eventuele sneden of tekenen dat u misschien gekneusd knieën hebben.

Stap twee:

Gelijkmatig een laagje foundation te maken je benen lijken gelijkmatig gekleurd met de rest van het lichaam.

Stap drie:

Breng een fake tan. Zelfs een beetje 'het maakt je benen er slanker en slanker.

Stap vier:

Solliciteer bronzer met een make-up spons niet een blozen borstel, omdat de poten van de stoelen en wrijven tegen elkaar zullen raken of zal uw kleding aanraakt, zal in constante wrijving oppervlakken met kleding of bank, zodat u niet wilt dat de make-up van een been te krijgen versleten snel. Breng de bronzer aan de schenen en de toppen van de dijen.

Langs het midden van de achterste benen om een ​​lijn van bronzer toepassing van boven naar beneden. Deze illusie geeft de slanke benen van voren naar beneden en naar knieën net de twee zijden van de benen toepassing bronzer niet de helft van het front.

Stap vijf:

Ur been truc is gedaan, nu draag een goed paar stiletto's. Hielen dwingen onmiddellijk beenspieren te contracteren en ze kijken thinner.They toe niet alleen de lengte, maar ook bepalen de kuiten en dijen waardoor ze kijken sexy en lang en dun. Maar niet dragen van hoge hakken, als je rugklachten hebben of spataderen of enige vorm van probleem been.

Nu dat maakt je wilt een paar sexy benen en kruidige?

De laatste stap : Wat te dragen? Draag micros, of een korte broek of potlood rokken of rokken boven de knie geeft een slanker been of zelfs een korte jurk een stuk misschien.

Ga naar de nieuwe sexy benen gevonden pronken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha