Bronzer goed voor je huidBronzers worden gebruikt om die perfecte zongebruinde glowy kijk op uw huid te geven zonder dat uw huid aan schadelijke zon en zonnebaden. Maar als u kiest voor de verkeerde kleur bronzer, zal uw huid modderige kijken en bleke je saai uitzien. De Funda is om uw huid er natuurlijk alleen met een gouden gloed aan het. Dus de vraag is hoe je kunt kiezen van de juiste schaduw van bronzer voor de Indiase huid deze zomer. Lees verder.


Beste Bronzer voor Indiase huid:

Bronzers komen in licht, medium en donker. Kies nooit een tint donkerder dan je huidskleur.

 • Als je een lichte huidskleur, ga dan voor een licht beige kleur met roze goud, roze tinten of schaduwen van perzik.
 • Voor meisjes blanke huid, ga dan voor bruine beigy of kleur van honing met roze tint.
 • Als je een medium huidskleur met een gelige tint, kies een bronzer dat is roze-bruin met een beetje 'oranje voor warmte.
 • Medium donkere huid meisjes, gaan voor oranje bruin bronzers voor de gebruinde effect. Kies een bronzer voor donkere huid is het moeilijkste!

Er zijn drie types van looien van waaruit u kunt kiezen:

 • Poeder: gemakkelijker te gebruiken en toe te passen. Meer geschikt als je wilt om de slanke look te vermijden en een slanke look. Borstel altijd borstel voor het aanbrengen op het gezicht.
 • Cream: Geschikt voor alle huidtypes en geeft een aangenaam bruiningseffect. Vermijd de brug van de neus bij het gebruik van de romige substantie.
 • Gel of serum: Biedt een doorzichtig deksel. Gebruik dit over je hele gezicht en vergeet met make-up.

Bronzers hebben een ondertoon erg bruin, dus het is het beste als u kiest voor een bronzer een tint of twee lichter dan je huidskleur. Al te donker kan je oranje en vuile kijken. Vermijd ook het bruinen te glanzend, je uiteindelijk op zoek nep, vooral tijdens de dag.

Het beste type van bronzer om te kopen is een pure, neutrale licht bruine tint.

Aanbevelingen:

  1. Alleen bronzer land - colorbar
  2. Mac- Depart blozen brons
  3. Revlon ColorStay Minerale bronzer
  4. De Body winkel- Natuur Mineral Bronzing Powder

  Bij het kiezen van een bronzer voor de Indiase huid, moet je een paar dingen in gedachten te houden. Met kleuren en merken om uit te kiezen overvloedig, wordt het echt ingewikkeld om een ​​goede voor uw huidtype en de teint te kiezen. Altijd graag de bronzer ziet er op je huid voor aankoop. Breng een beetje 'voor de rug van je hand en zien hoe het gaat met uw huid. Je kan heel goed proberen de oogschaduw of lippenstift om de juiste combinatie voor de huid bronzer kiezen. Maar, moet je altijd gaan voor een donkerdere tint voor uw teint.

  Hier zijn eenvoudige stappen over hoe je bronzer van toepassing zijn voor de huid. Je moet heel voorzichtig zijn bij het toepassen van bronzer als een onjuiste toepassing kan het kijken vies zijn.

  • Kies het beste voor uw huid bronzer Indian.
  • Neem een ​​zachte, brede borstel bronzer in het bijzonder op de markt.
  • Aanbrengen en gelijkmatig verdelen over het gezicht om de teint glad. Ook samenvoegen tot aan de nek om een ​​natuurlijke uitstraling te geven.
  • Roer voorzichtig poetsen in de bronzer. Lichtjes in plaats van toe te voegen donker tegelijk.
  • Concentreer de bronzer op gebieden waar de zon meestal gericht. Gebruik toepassingen die zeer licht.
  • Zorg ervoor dat heel wat niet van toepassing is en op zoek naar strepen. Als u denkt dat dit meer bronzer op het gezicht, geven een lichte aanraking met een watje.

  Hoop dat je een duidelijke grens keuze op het juiste bronzer voor je huid, sommige soorten en de toepassing ervan. Laat ons uw waardevolle opmerkingen als u andere ideeën!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha