Brons Eye Make-up Tutorial - Met gedetailleerde stappen en foto'sBrons oog make-up is de voorkeur van alle oogmake-up, als het gaat om eruit ziet Indianen. Deze bijzondere kleur ziet er prachtig uit met Indiase huidskleur. U kunt deze kleur voor de ogen voor bruiloften, partijen of elke gelegenheid traditionele dragen.

Brons is zo'n kleur die ook past bij donkere afgezwakt Indiase schoonheden. Dit is omdat de bronzen een combinatie verschroeid bruin en goud die op het ooglid geven van een prachtige gloed en glans aan hen. Het integreert perfect met de kleur van de huid en geeft de oogleden die schitteren.


Als je niet bereid bent om te gaan voor een truc kijken high-end, dan licht brons of minimale oog make-up brons kan ook zorgen dat u ziet er geweldig uit. Vandaag tonen we u een eenvoudige bronzen oog make-up look.

Brons Eye Make-up Tutorial

Ik hoop dat je geniet. Sommige dingen simpel en makkelijk dat je nodig hebt voor deze look oog make-up zijn de volgende:

  • Een concealer en foundation
  • Een compacte gezicht
  • Oogschaduw (noodzakelijke kleuren shimmer brons mat rood of roze markeerstift zilver)
  • Kajal potlood/zwart potlood liner
  • Liquid Eyeliner
  • Mascara
  • Lash Curler
  • Lash Comb

Stap 1: Op de oogleden schoon is, concealer en foundation. Volg het met een compact voor een perfecte textuur. Voordat u make beginnen op een deel van het lichaam, is het zeer belangrijk dat de huid vrij van olie, vuil of roet. Als de poriën olie of talg vast te zitten in hen en je doet de truc op het, zelfs make-up zitten en blijven op uw huid goed of de huid kan ademen. Zorg ervoor dat je gezicht schoon en droog is van olie en vuil.

Stap 2: Apply ondoorzichtig roze of rood naar de vouw vóór. Zeer lichte beroertes te bestrijken het gebied plooien gezonken. We beginnen meestal vanaf de deksel en te verplaatsen naar de plooi, maar hier ben ik met behulp van een ander proces.

Stap 3: Neem de bronzen shimmer oogschaduw en bestrijkt de gehele deksel.


Stap 4: Smudge en verlengen de schaduw van het vormen van een helling vleugel van de buitenkant.

Stap 5: Gebruik de markeerstift zilver aan de wenkbrauwen. Verdeel het gelijkmatig. De zilveren highlighter helpt om de wenkbrauw botten pop uit en maakt de huid rond de ogen kijken gezond en helder. Doe een beetje kruispunt oog-neus naar de scheiding van de ogen uit de neus gebied te markeren.


Stap 6: Gebruik een potlood liner voor de bodem of uw eigen kajal.


Stap 7: Neem je vloeibare liner en voorzichtig trek een dubbele winged liner voor de top. Maak groot als het een partij en smal als het een gebeurtenis van het traditionele gezin. Afhankelijk van de situatie kunt u zorgen voor een extra touch aan je make-up.

Stap 8: Breng mascara dus dan neer op de bovenste wimpers en een zig-zag vorm bij onderste wimpers.

Stap 9: Veeg overtollige of klonten mascara met een mascara borsteltje.

Stap 10:, gebruik dan een zweep krultang krul als je wilt toevoegen.

Dit is hoe het eruit ziet als ze klaar zijn.

Stap 11: Gebruik een blos op de wangen van uw keuze en een mooie lippenstift. Daar ga je; Dit is de complete look!

Gelieve hieronder laat uw feedback. Heerlijk verblijf!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha