Brandweerman Gag GiftsOf het nu een pensioen feest of verjaardag, of gewoon een token te behalen of hard werken te herkennen, gag geschenken zijn een leuke manier om een ​​brandweerman te behandelen. Met een beetje creativiteit en luchtigheid, een passend moment is gemakkelijk te vinden en kan een glimlach op een verdienstelijke held.

Kleding nieuws

Voor een goede lach, nieuwigheid kleding is een haalbare optie. Met vuile slogan brandweerman gerelateerd, zoals 'Be safe, slaap met een brandweerman "T-shirts kunnen een lach ontlokken. BBQ schort voor het werk ook. Pyjama met brandweerwagens op hen zijn dom, maar nuttig.

Drinking Accessoires

Help je brandweerman om het leven van de partij met de accessoires voor het drinken zijn. Kolven kan worden gepersonaliseerd met spreekwoorden, Firehouse of badge nummers. Emmers bier badge met geschilderde-op hulp voor vloeibare verfrissing van een koele partij te behouden. Voor de meer veeleisende drinker, ga met tinnen wijn stoppen.


Speelgoed

Als het gaat om speelgoed, gaan dom. Een brand rubber ducky jacht is leuk vanwege het naast elkaar plaatsen van brand/water. Een stuk speelgoed Scooby-Doo en brandweer brandweerwagen Mystery Machine is geschikt voor de brandweerlieden die houden van cartoons.

Odds and Ends

Andere willekeurige gag geschenken voor brandweerlieden onder meer thema-borden met slogans zoals "Brandweerlieden zoals ze heet." Een brandblusser kan leuk zijn voor de brandweer om de juiste te zijn; Dit geldt ook voor rookmelders. Een boek van grappen brandweerman thema kan ook mannen in uniform grinniken maken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha