Brachytherapie is uitgegroeid tot een van de beste behandeling voor patiënten met prostaatkankerBrachytherapie maakt, veilig en snel, zeer hoge doses straling kan de tumor, met weinig bijwerkingen en een goede kwaliteit van leven voor patiënten met prostaatkanker controle. Prostaatkanker, de prevalentie in de mannelijke bevolking heeft onderzoek te behandelen en al jaren een techniek die brachytherapie gegenereerd, positioneert zich als een van de beste technieken om hun lage bijwerkingen en is zeer effectief en een betere het leven.

Deze techniek moet worden gebaseerd op de tumor in de prostaat, die niet heeft verspreid naar lymfeklieren of organen parallel. De behandeling van prostaatkanker met deze techniek hebben enige negatieve effecten, en hoewel we niet kunnen spreken van 100% succes op zich ligt dicht bij deze figuur.

U kunt de technieken van brachytherapie in twee groepen, de snelheid van de hoge en lage dosis te bestellen. Het lage tarief krijgt een radioactieve zaadjes in de prostaat, dat is erg handig, omdat de patiënt is een paar minuten thuis. Voorts is de snelheid van hoge doses voorafgaand aan het plaatsen katheters die leeg zijn, dan moet een scanner doen, en dus is bewerkelijk, na de behandeling wordt uitgevoerd, de applicator is verwijderd en gaat een huis Nadat de anesthesie.

Het vraagstuk van de radioactieve zaden is gebaseerd op een kleine radioactieve bronnen kleiner dan een rijstkorrel, aan de binnenkant van de prostaat en het lichaam is de afscherming die het uittreden van straling, en naast deze zaden tezamen verdwijnen weken oorspronkelijk, handelend tegen de tumor.

Deze techniek wordt reeds toegepast in sommige centra meer dan 10 jaar en complementaire uitwendige bestraling, met als voordeel dat enige bijwerkingen gegenereerd technieken.

Recente ontwikkelingen in deze techniek voor brachytherapie, zijn meer bezig met de plaatsing van radioactieve bronnen, de precisie van de invoering van deze bronnen, omdat de weerstand van de zaden vermeden door real-time dosimetrie.

Patiënten weten dat ze gaan in de behandeling bloedonderzoeken die elke vier maanden gedaan, kijken naar PSA niveaus, omdat het een van de weinige kankers die kunnen worden gemeten met een analytische en dit betekent dat 95% van de patiënten uiteindelijk om deze ziekte te verslaan. Meer informatie: Stichting Imor
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha