BOYS 8 manieren om hun liefde die u dient zich ervan bewust te uitenBOYS 8 manieren om hun liefde die u dient zich ervan bewust te uiten

Het is een wetenschappelijk feit dat mannen en vrouwen denken anders en waarom mannen kan lijken zo moeilijk voor vrouwen om soms te begrijpen. Je zou kunnen denken dat mannen minder emotioneel en hardvochtig, maar er is een reden waarom het leek zo. Vrouwen hebben de neiging om een ​​deel van hun hersenen actiever, waar de emoties gebruiken, terwijl mannen de voorkeur aan een andere kant, waarbij logisch denken komt. Mannen zijn niet verstoken van enige emotie, maar in werkelijkheid, zijn erg ingewikkeld onder dat stoere uiterlijk. Het enige wat u hoeft te doen is leren om geheime boodschappen ze sturen je decoderen, dus lees deze acht manieren waarop mensen hun gevoelens uiten:

1. Soms, ze liever iets goed en nuttig voor u doen, om de woorden te gebruiken

Mannen zijn niet erg goed op te zeggen 'ik hou van je', zijn veel beter te tonen hun liefde voor hun gedrag. Vaststelling van dingen rond het huis, die naar de redding als je hem nodig hebt, dit zijn de manieren waarop een man zegt: 'Ik hou van jou' en 'ik zorg'.


2. Hij opent zijn hart voor u en deelt zijn best bewaarde geheimen

Een man drukt geen enkele emotie aan iemand die niet te vertrouwen en niet delen of geen geheimen. Wanneer u zich voor u openen en deelt dingen van haar verleden of hoe het is echt proberen, dus dit is echt een compliment dat u reserveert alleen voor speciale mensen in zijn leven.

3. Hij blijft trouw

Commitment is een groot probleem voor mannen. Ze moeten er absoluut zeker van te zijn dat zij zelf zullen niet worden gekwetst, alvorens volledig te verbinden aan u. Dit is niet omdat ze bang zijn inzet; is de pijn van verraad die eigenlijk bang, zodat wanneer je man maakt een verbintenis, hij is echt serieus over jou.

4. Wat betekent 'I love you' betekenen voor een man?

Hoewel veel mannen niet de magische woorden zeggen zo vaak als we kunnen, als ze dat doen zeggen, jongen, doe het serieus! Voor een man die woorden bedoel ik verantwoordelijk zal zijn, zal ik trouw zijn en ik wil bij je zijn, en de meeste van de mannen die de zorg niet aan hun beloften te breken.

5. Bijzondere namen zoete ... enkel voor u ...

Wanneer een man heeft zijn eigen bijnaam voor u, dan is het echt als jij. En 'de weg van een man te gaan om te zeggen dat je liefde hardop, maar hij vertelt je hetzelfde in zijn zachte manier.

6. Wat betekent het als ze gaan rustig?

Niet beledigd zijn als je man is rustig, waarschijnlijk het heeft niets met jou te maken. Als mannen voelen angst of kwaad, spreek ze niet; Ze trekken aan de veiligheid binnen hun speciale 'holbewoner'. Een man is meestal stil en vrijstaande een man om hulp vragen, dus niet gewoon negeren en laat het alleen op te komen met het.

7. Zij brengen bloemen en verrassen met giften

Mannen zijn genetisch bedraad te zijn leveranciers of jagers, en het geven van geschenken betekent meer voor de meeste mensen, dat slechts een klein gebaar. Ze proberen om u te behagen, want ik hou van je en vergeet niet, cadeaus zijn er in alle soorten en maten. Voor sommige mannen, besteden meer tijd met u dan met hun vrienden is een vorm van een gift, dus kijk uit voor geschenken dunne, evenals de hand liggende.

8. Resultaten je uit

U weet dat een man krijgt echt serieus, als het begint aan zijn vrienden en familie te introduceren. Dat is een ander ding dat de mensen het niet lichtvaardig doen, het is een publieke vertoning van hun liefde voor u en ze zegt iedereen: ". Dit is mijn meisje en ik ben trots op haar '

Wat zijn andere manieren waarop kinderen hun gevoelens uiten? Voel je vrij om je gedachten en relatie advies delen in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  5   1
Juli- 29, 2015 | 01:35:52 | later 5 uur

Uw schrijven is zooo geweldig!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha