BOUW Zelfvertrouwen: 10 belangrijke dingen die vertrouwen in mensen is het niet te doenBOUW Zelfvertrouwen: 10 belangrijke dingen die vertrouwen in mensen is het niet te doen

Ons vertrouwen, of het gebrek daaraan, wordt voornamelijk gedragen door de som van onze ervaringen. Het begint heel jonge leeftijd, wanneer ons vertrouwen wordt beïnvloed door de manier waarop we werden behandeld als kinderen, en dan is het verder gemodelleerd door onze ervaringen voor volwassenen. Een reeks van successen kunnen ons veel vertrouwen, net als een grote nederlaag ons vertrouwen naar beneden kan brengen. Vertrouwen, kan echter ook autodidact zijn en, als je een veilige manier van denken te nemen, je hele kijk op het leven veranderen. Wilt u uw vertrouwen te verbeteren, je begint te kijken naar deze tien dingen die mensen zijn niet veiliger, en werken aan jezelf:

1. Ze stoppen zorgen te maken over wat anderen denken

Vertrouwen in mensen niet obsederen over wat anderen van hen denken. Zij de zorg over feedback, maar niet uit dat wanneer feedback is onterecht negatief. Een zelfverzekerde persoon begrijpt dat wij niet zijn opgemaakt op deze aarde alleen anderen te behagen.


2. Zij zijn niet de moeilijke problemen te voorkomen

Een zelfverzekerd persoon dingen niet onaangename of storende in het leven te stellen. Ze weten dat je iets uit, ga niet weg, dus neem dingen hoofd op, zodat de negatieve problemen snel worden opgelost en kan concentreren op de positieve.

3. Niet hun wensen en behoeften te negeren

In staat zijn om uit te drukken wat je wilt en dat voldoet aan uw behoeften is een belangrijk onderdeel van het opbouwen van zelfvertrouwen. Vertrouwen in mensen verwachten niet dat hun eigen weg te krijgen de hele tijd en die bereid zijn om te begrijpen, maar ze weten dat als ze niet om wat ze willen spreken, zullen ze nooit doen.

4. Ze zijn niet afhankelijk van excuses

Kortom, als je een zelfverzekerd persoon messed up, dan zullen ze toegeven. Ze hebben geen fouten te vrezen, van hen leren. Een zelfverzekerd persoon is nooit te laat om te werken als gevolg van zwaar verkeer; Ik ben te laat voor werk, omdat ze niet genoeg tijd hebben verlaten voor het zware verkeer.

5. Stop niet

Vertrouwen in mensen niet op te geven bij de eerste hindernis en ze verwachten fouten optreden. Ik ben er niet van overtuigd dat de dingen altijd voor hen werken, ze zijn er zeker van, omdat ze weten dat het succesvol zal zijn alleen als je blijven proberen.

6. Niet anderen na te bootsen

Omarmen wie je bent en wat je bent en, daarmee komt het vertrouwen. Er is geen enkel punt in het proberen te zijn zoals iemand anders, zoals je die persoon kan zien, omdat je die persoon en een zelfverzekerde persoon niet kan zijn, dat ze niet eens beginnen om te proberen.

7. niet verbergen in een cocon

Vertrouwen in mensen zijn niet bang om uit hun comfort zone en het gezicht van de wereld. Logeren in de 'veilige' voor het leven zal je minder vertrouwen in jezelf te maken. Je probeert nieuwe dingen en soms falen, waarin een persoon sterker en zekerder maakt.

8. Zij zijn niet slecht op zich

Mensen die voortdurend zichzelf slaan vinden het moeilijk om vertrouwen te ontwikkelen. Accepteer dat je niet iets kunt doen is net zo belangrijk, hoe succesvol en stelt u in staat zich te concentreren op die dingen die goed in bent.

9. anderen niet oordelen

En 'slechts onzekere mensen die de behoefte voelen om run down andere mensen. Vertrouwen in mensen niet nodig om anderen of roddels bekritiseren achter hun rug, en zijn niet bang van mensen die meningen verschillend van hun eigen is hebben.

10. Ze geven toe als ze verkeerd zijn

Heb vertrouwen met arrogantie niet verwarren; Het twee totaal verschillende dingen. Een zelfverzekerde persoon zal blij zijn als ze verkeerd worden bewezen, omdat het betekent dat ze iets nieuws geleerd. Een arrogant persoon zal erop aandringen dat ze gelijk hebben, zelfs als ze weten dat ze verkeerd zijn, omdat ze niet de innerlijke vertrouwen om anders te doen hebben.

Welke andere dingen, je mening, vertrouwen in mensen dat niet doen?

Voel je vrij om je gedachten en suggesties vertrouwen in de commentaren hieronder te delen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha