Boten met decoratieve flessenDe glazen flessen zijn verkrijgbaar in alle vormen, maten en kleuren. Ze kunnen worden gebruikt als decoratieve elementen op een plank voor hun specifieke vorm en kleur. Maar beter gebruik voor hen is om ze om te zetten in iets nuttig, evenals mooi. Gebruik ze om specerijen, gearomatiseerde azijn of slijterij, zet ze in reed diffusers, schepen of olielampen of ze gebruiken om cadeau-artikelen zoals kaarsen of zelfgemaakte bakmixen houden. Zetten gewoon een beetje 'meer inspanning in het, kunt u prachtige handwerk maken decoratieve flessen.

Decoreren een fles

Er zijn vele manieren om een ​​normale fles te versieren. U kunt Mod Podge gebruiken om te lijmen op papier plakboek, gift card of mooie foto's, of gewoon decoupage op zijdepapier en vervolgens af te dichten met een andere laag van Mod Podge. De fles kan worden beschilderd met glasverf om kleur toe te voegen, of tape of raffia eromheen en gekoppeld te versieren. Deksels kunnen ook worden ingericht door het schilderen of te bedekken met decoratief papier.

Kaarsen in een Wide-Mouth Bottle decoratieve

Kaarsen zijn een perfecte match voor een brede mond fles of pot. Versier de fles door lijmen op zijdepapier met Mod Podge, dan is het toevoegen van een andere laag van Mod Podge tot finish af te dichten. Plaats een votive kaars in brede mond fles.


Voor een winterse look, decoupage een winters tafereel van een postkaart of een boek aan de voorkant van de fles of pot. Seal met een laagje Mod Podge. Meng witte acrylverf, Mod Podge, gember en kaneel samen gemengd worden en rond de buitenkant van de fles of pot en de randen van het beeld. Wanneer de kaars wordt aangestoken, zal het toneel worden verlicht.

U kunt ook samenvoegen een oude kaars en wiek, en giet de gesmolten was in een fles en steek de lont van een kaars te maken. Pastels kan ook worden samengevoegd om kaarsen te maken.

Homemade Badzout

Een geschenk van badzout thuis in een decoratieve fles of pot is altijd in het seizoen. U kunt aromatherapie toevoegen en met de toevoeging van parfum. Begin met Epsom zouten of zeezout, kleurstoffen, glycerine (optioneel) en essentiële oliën zoals mandarijn, lavendel, sandelhout en patchoeli. Gebruik geen zuiveringszout als je kunt maken het mengsel exploderen. Vul een decoratieve fles of pot met de mix van zout en is klaar om te geven als een geschenk of om uw huis badkamer en een badkamer te versieren.

Lava Lamp Fles

Een element van plezier te doen en geven u een fles lavalamp, waar gekleurde druppels olie rondzweven in een fles. U zult 3/4 kop olie, 1/2 theelepel nodig. gepoederd tempera in de kleur van uw keuze, water, een trechter en een fles (flessen zijn leuk golvend) met een afsluitbaar deksel. Meng de olie en tempera en laat het staan ​​voor ongeveer 10 minuten. Gebruik de trechter om de gekleurde mengsel in de fles gieten. Maak dan gebruik van de trechter op de fles de rest van de weg met water te vullen. Goed af met het deksel. Als je de fles heen en weer te kantelen, zal de mix van lava het tegen de zijkanten en het is leuk om naar te kijken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha