Bos Prachtige Inspired Eye Make-up - Tutorial Met gedetailleerde stappen & PicturesDe natuur is altijd een bron van inspiratie voor velen van ons geweest. Of het nu een model van de jurk, gedecoreerde muren of make-up, we niet allemaal graag een vleugje frisheid geïnspireerd door Moeder Aarde toe te voegen? Vandaag heb ik een mooie oogmake-up geïnspireerd door bossen vol verse mysterie. Deze truc zal kijken prachtig voor elk feest, bruiloft of een speciale gebeurtenis. Wil je leren hoe dat te doen? Dus, lees dan verder voor een duidelijke stap voor stap.

Forest Green Eye Make-up Tutorial:

We beginnen met de tutorial truc:


Stap 1: verbergen en past oogschaduw

Breng een oogcrème om de ogen te hydrateren. Dit zal helpen om de controle over de drogere plekken die kunnen ontstaan ​​na het aanbrengen van concealer te houden. Neem dan een volledige dekking concealer om donkere kringen te verbergen en een vlekkeloze basis te creëren. Stel de corrector met een compact poeder om plooivorming van het product te voorkomen.

Neem een ​​matte donkerbruine oogschaduw en start het definiëren van uw regio plooi van het oog. Dit zal dimensie toe te voegen en brengen van uw vouw gebied om de illusie van diepe ogen te geven. Hier gebruikte ik de oogschaduw palet Avon Mocha voor de donkere bruine oogschaduw.

Stap 2: Definieer de plooi gebied

Gebruik een middel bruin-oranje shadow matte oog en beginnen met het verspreiden van de vouw naar de effecten blijven van links oogschaduw in de vorige stap te verwijderen. Dit kan gemakkelijk worden bereikt door een zachte borstel mengen in een reiniging beweging door de bocht gebied van de ogen. Hier heb ik gebruik gemaakt van de Dag van Elf op oogschaduw palet Beach voor de middellange matte bruine oogschaduw.

Stap 3: Breng groene tint Al Centro ooglid omgeving

Breng een blauwgroen groene kohl potlood als basis voor het midden van het ooglid. Dit zal helpen om de intensiteit van de kleur van oogschaduw, die later zal worden toegepast toenemen. Hier gebruikte ik Revlon oogpotlood in de kleuren groen.

Stap 4: Breng favoriete kleur voor Forest Inspired Eye Look

Start de toepassing van een blauwgroen groene oogschaduw in glanzende afwerking over de crème oogpotlood basis toegepast in de vorige stap. U kunt gemakkelijk veranderen van de kleur groen oogschaduw basis van uw voorkeuren, zoals de kleur van de ogen groen bos geven een houten geïnspireerde look. Toepassing oogschaduw in streelde moties om maximale kleurintensiteit te verkrijgen. Begin met de binnenste ooghoek en stop toepassing oogschaduw in het midden van het deksel. Hier heb ik de oogschaduw schaduw Coastal Scents Jewel Teal gebruikt.

Stap 5: Bepaal Innermost Corner & traanbuis Oogcontouren

Gebruik een zachte borstel mengen en verzachten van de rand van de groene oogschaduw met bruine oogschaduw eerder toegepast. Dan, breng dan een lichtere glinsterende groene oogschaduw binnenste hoek en het gebied van de traanbuis van je ogen. Hier heb ik gebruik gemaakt van de Coastal Scents oogschaduw schaduw van Lime.

Stap 6: Weegschaal oogschaduw kleuren

Neem dezelfde glinsterende groene water en licht groene oogschaduw en toe te passen op de onderste wimperlijn om de oog make-up in evenwicht te brengen.

Stap 7: Markeer Your Eyes & Maak de look

Neem een ​​zwarte vloeibare eyeliner en beginnen met het tekenen van een dikke gevleugelde ooglijn. Teken de lijn van de ene hoek naar de innerlijke oog naar de buitenste hoek van je oog, het creëren van scherpe vleugels. Hier, ik gebruikte de Kryolan zwarte eyeliner. Dan de vacht van de waterlijn met een zwarte kohl potlood romig. Hier heb ik gebruik gemaakt van de Lotus Herbals Kajal in het zwart. Breng een lichte champagne highlighter schaduw op het gebied wenkbrauwen om de ogen te benadrukken. Hier gebruikte ik Revlon ColorStay verbindt oogschaduw schaduw van zand. Tenslotte af met een veel mascara op de wimpers tillen de blik oog make-up voltooien. Hier, ik gebruikte de Lashes Mascara Loreal miljoen.

En je bent klaar!

Ik hoop dat ze zullen zeker proberen dit bos groen oog make-up om uw liefde voor de natuur te laten zien! Zie voor jezelf de geweldige complimenten stromen op jouw manier. Voel je vrij om uw commentaar met ons te delen in het opmerkingenveld.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha