Body Art Tattoos - Wat zijn de voor- en nadelen?Tatoeëren! E 'was zo'n verboden vrucht in ons leven! Iedereen heeft in het geheim een ​​wilde, maar was te bang om het te doen. Angst voor het proces zelf, en angst voor de reactie die door het bedrijf wordt ontvangen. Maar af laat, ze echt aan populariteit gewonnen. Echter, de oorsprong geenszins onlangs. Ze zijn gedateerd in de late 2000 voor Christus met de Egyptenaren! Ja, en niet te vergeten de Tahitianen waaruit het woord tatoeage is echt.

Tatoeages voor leeftijden hebben een verhaal verteld. Het verhaal van misschien wel een leven, zijn/haar geloof of zelfs zijn/haar liefde. Altijd zeggen over het lidmaatschap, ongeacht welk deel van het lichaam of het lichaam worden geplaatst. Het stigma van een tattoo nam echt een grote dip in deze dagen. Het vertegenwoordigt een transformatie en betekent letterlijk markering. Dit waren een onderdeel van vele culturen waar tribale kunst tatoeages lichaam zijn/haar positie in de stam zou vertegenwoordigen!


Body Art - Tattoo

Maar net als elke andere procedure waarbij markeert het lichaam en incessions geïnteresseerd zijn, tatoeages hebben hun voor- en nadelen. In dit geval echter, zelfs wanneer de professionals zijn talrijker dan de lucht van de nadelen is beton.

PRO

  • Tatoeage van wat er is gezegd dat het een vorm van zelfexpressie. Elke tattoo ontwerp op het lichaam is een verklaring van hun geloof en de vreugde die deze vrijheid van zelfexpressie brengt niet kan worden in woorden uitgelegd. Of het nu een voorstelling van individualiteit of solidariteit in een geloofssysteem.
  • Voor velen is het lichaam is een leeg doek en moet worden ondertekend. Het markeert de verschillende fasen en stadia van hun leven en verbetering.
  • Dit is een uitstekende optie als je eenmaal hebt besloten om iets een vast onderdeel van je leven te doen. Voor een tatoeage is iets dat je nooit loslaat. Een gebeurtenis, datum, of een persoon is niets als een tatoeage in het permanente geheugen te maken.

MET

  • De eerste belangrijkste zorg zal altijd de gezondheidsrisico's. Infecties en ziekten zijn bekend verspreiden via dit medium voor. De meeste van de kleren tegenwoordig alleen gesteriliseerde naalden en moeten normen van hygiëne te handhaven.
  • Het is ook essentieel om ervoor te zorgen dat u niet allergisch bent voor de gebruikte inkt. Immers het is een chemische stof die we voortdurend toe te voegen aan onze huid. En het is mogelijk dat sommige mensen allergisch kan zijn. Controleer altijd.
  • Het volgende is direct gerelateerd aan de duurzaamheid van een tatoeage. Dit betekent dat je nodig hebt om ervoor te zorgen dat u kiest voor een goede kunstenaar als hij/zij zal een schot te krijgen om de juiste dingen te doen.
  • De laatste zorg is natuurlijk wat je gedaan te krijgen. U moet ervoor zorgen dat je niet iets dat je later spijt van krijgt. Zoals misschien een naam vriendjes, is er gebeurd met mensen voor! Zorg ervoor dat het niet aan u gebeuren.

Hier zijn een aantal beroemdheden sportieve tatoeages! Angelina Jolie, Amy Winehouse, Johnny Depp, David Bekhman, Justin Timberlake.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha