Blue My Mind Nail Art Tutorial Met gedetailleerde stappen en foto'sNail art les van vandaag is geïnspireerd door de schoonheid van de kleuren van de zee. Ik gebruikte verschillende tinten blauw om het ontwerp te krijgen en aangevuld met de toevoeging van een vrouwelijke touch van bloemen aan. Hier is een stap voor stap blauwe nail art tutorial voor een vrij eenvoudig ontwerp. Laten we beginnen:

Blue Nail Art Designs

Benodigdheden:

  • Blauw email
  • Donker blauw email
  • Zilveren glitter nagellak
  • Zwarte nagellak
  • Puntjes hulpmiddel
  • Spons

Stap 1:

Met behulp van een stukje spons, schar een lichtblauwe emaille (Avon Aqua Fantasy) in de bovenste twee derden van uw nagels, het verlaten van de blote voet. Herhaal indien nodig. Gebruik bij voorkeur de spons gebruikt voor banken spullen als ze een lage absorptiecapaciteit, die helpt om afval polish te vermijden. Gebruik een donkerblauwe emaille (VOV) naar het bovenste derde spons. Het idee is om een ​​gradiënt effect.


Stap 2:

Met behulp van een glazuur glitter zilver (Etude), breng dan een laag op de gehele nagel te helpen de kleuren goed mengen.

Stap 3:

Herhaal deze handeling om een ​​sprankelende achter te geven. Goed laten drogen. U kunt ook de glitter nagellak overslaan en ga voor een gladde afwerking. De belangrijkste doelstelling is om de kleuren te mengen en geeft ook een basis voor het opstellen verdere tekeningen.

Stap 4:

Met behulp van een wit glazuur (NYX wit) en een tool merken of tandenstoker, maken vijf punten in de bovenzijde van uw nagels te laten uitzien als een bloem. Volg deze drie diagonale punten zoals getoond in FIG. Als u niet beschikt over een instrument merken, kunt u de punten te maken met een oude balpen ook. Het werkt net zo goed, maar het kan ook kleiner bloemen geven.

Stap 5:

Maak nu winkelen voor bloemen met donker blauw email en gereedschap merken. U kunt ook gebruik maken van een blauwe steentjes in zijn plaats. Dicht alle afwerking. En je bent klaar.

Als je avontuurlijk genoeg bent, kun je ook proberen om de bloem met witte steentjes maken. Of beter nog, proberen met behulp van nail art stickers om tijd en moeite te besparen. Verander het ontwerp en de kleuren volgens uw wens en veel plezier !!

Bonus: Een gratis applicatie met nail art ontwerpen voor beginners en gevorderden.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha