Bloemen voor dans overwegingDe traditie van het geven van bloemen na een dans overweging of theater is al eeuwen oud, en is nog steeds een geweldige manier om u te laten uw artiest weten dat hij een uitzonderlijk werk. Voordat je naar buiten van uw weg naar een bloemenwinkel kunt u bellen met het theater om te zien of iemand op de site de verkoop van bloemen. Ga naar uw favoriete rassen van gemeenschappelijke bloemen aan de uitvoerder te bieden, of combineer bloemen om een ​​boeket te maken.

Roses

Rozen zijn de traditionele bloem gegeven na dans overwegingen, toont vlag Dans van de stad. Kiezen om een ​​enkele roos of een boeket van zes of twaalf rozen indienen. Probeer om rozen die zijn ontdaan van doornen vinden, of doornige rozen goed verpakt, zodat niemand gestoken behouden. Geef gele rozen of roze voor een vriend of familielid, en sla de rode voor een romantische partner.

Anjers

Anjers zijn verkrijgbaar in een brede waaier van kleuren, zijn goedkoop en makkelijk te vinden op elk moment van het jaar. Dit maakt ze ideaal voor de presentatie na dansrecitals. Roze anjers betekenen dankbaarheid, terwijl de rode bedoel flashy, aldus Over Bloemen. Dit zijn goede keuzes in een gemengd boeket na een dansvoorstelling.


Gerbera Daisies

Hoe anjers, gerbera madeliefjes zijn verkrijgbaar in een brede waaier van kleuren, waaronder felroze, oranje, geel en rood. Dr Dave en Dr Dee raden deze bloemen voor mannen die kunnen worden in verlegenheid gebracht door bloeit meer vrouwelijk, maar u kunt deze dansers te geven. Deze bloemen hebben de vorm van madeliefjes, met een ring van bloemblaadjes rond een centrum. Ze groeien tot vijf centimeter breed.

Oriental lelies

Oriental lelies zijn een grote, gewaagde bloem met een heerlijke geur. Lelies zijn geschikt voor mannelijke of vrouwelijke dansers. De "dromer" Oriental Lelie betekent ambitie, noten van bloemen. Calla lelies, wat betekent koninklijke of daglelies, die enthousiasme betekent, maken andere keuzes geschikt voor geschenken overweging. Wees ervan bewust dat oriental lelies zijn helder rood in hun pollen meeldraden, dus hou dat boeket verpakt in plastic om te voorkomen dat vlekken uzelf of uw favoriete danser.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha