Bloeden Lips - Hoe om rimpels te verminderen?Bloeden lippen of dunne lijnen zijn een probleem dat de meeste van ons hebben. Ze maken het zo moeilijk voor iemand om een ​​goede keuze te vinden, op zoek naar de lippen. Uiteraard, als het maakt niet uit hoe goed het product is lip, als het bloedde lippen zal niet werken! Dus laten we zien wat we kunnen doen!

Bloeden Lips oorzaken


Niet veel oorzaken nog unnoticable eenvoudige bloeden lippen dat we de neiging om de meeste van de tijd negeren. Hier is een lijst.

  • Likken lippen
  • Uitdroging
  • Allergieën
  • Mond ademhaling of snurken
  • Air droge dorre
  • Producten voor huidverzorging, dat is niet voor jou.

Bloeden Lips Behandeling

Lipvergroting:

Lipvergroting kan vlezige, vollere lippen te creëren of verminderen rimpels rond de mond. Er zijn vele mogelijkheden voor lipvergroting en uw arts kan aanbevelen een die het beste bij u past.

Laser Lip Verjonging:

Laserbehandelingen stimuleert de groei van nieuw collageen en de lagen van dode oude huid te verwijderen. Dit is effectief voor de behandeling van rimpels, maar niet plumping lippen. Laser lip verjonging duurt een paar dagen om te herstellen, maar meestal slechts één behandeling nodig is.

Vulstoffen:

Deze behandelingen hebben weinig bijwerkingen en over het algemeen geen downtime, hoewel de effecten verdwijnen met de tijd.

Zonder in te gaan als hierboven, kunt u proberen thuis:

Stap 1

Wikkel de bovenste en onderste lippen op de tanden. Bijten, verplaats de lippen van links naar rechts, alsof het absorberen. Zonder die pijn, gelden genoeg druk die de beweging voelt bijna ongemakkelijk. Doorgaan "absorberend" voor ongeveer een minuut. Je moet een verbetering bericht in de verschijning van lip rimpels onmiddellijk. Voer de oefening of twee keer per dag voor maximale resultaten.

Stap 2

Zit rechtop. Druk samen je lippen. Niet portemonnee uw lippen. Houd de tanden in een ontspannen positie gesloten. Tik op het midden van de lippen met je wijsvinger, en zie het proberen om een ​​potlood te verpletteren tussen het midden van de lippen. Trek langzaam je vingers uit de buurt van je lippen en zie je potlood langer groeit. Blijven de lippen drukken zonder het nastreven. Je moet je lippen plooien zien bij het uitvoeren van deze oefening. Wanneer je voelt dat de spieren van de lippen beginnen te branden, raak het midden van de lippen snel, terwijl het tellen tot wanneer twee keer per dag uitgevoerd deze oefening zal lip mollige uit dunne lippen en glad uit lijnen boven de bovenlip.

Fase 3

Was je gezicht. Dep de huid droog en glycolzuur van toepassing. Dit zuur zal het verwijderen van oude huidcellen die worden geassembleerd in de regels aan te moedigen en te vervangen door de cellen meer glad hieronder. Smooth glycolzuur de lijn van de lippen, maar niet glad op de lijn van de lippen of de lippen, zoals de gevoelige huid irriteren en branden.

Stap 4

Breng een vochtinbrengende crème. Het masseren van de huid boven de bovenlip lijnen verder te verminderen. Kiezen voor een moisturizer die een zonbeschermingsfactor van ten minste 1 Dit zal helpen voorkomen dat toekomstige lijnen en stoppen met bestaande lijnen van verslechtering.

Nou, ik hoop dat dit nuttig was

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha