Blijf Fit Dit SeizoenHet jaar is bijna ten einde en de partijen gaan beginnen. Dus ze begon te komen om uitnodigingen? Partij Dusshera, Diwali festival, kerstfeest, New Year's Eve party, en God weet wat andere onderdelen die moeten continu stijgen. Soms ben je de gastvrouw en soms ook de gast. Onderdelen betekenen voedsel, alcohol en Masti hele nacht. Wat leuk! Is het niet? Alles wat leuk is zeker om een ​​reactie te krijgen! Hij strekte dat met zo veel eten en drinken, wat gebeurt er als je op gewicht in deze paar dagen. Het was spannend, met goede reden! Het denken van het geven van een aantal partijen een misser? Nee, nee, alsjeblieft niet doen.
Wij geven u alle adviezen die u nodig hebt om te volgen genieten partijen en fit te blijven op hetzelfde moment geven.

Spring niet in zijn oefening:

We weten dat je de hele nacht feesten, maar dat mag geen excuus zijn om oefening te vermijden zijn. En nu moet je oefenen, omdat al het vet en calorieën dat u geniet via de avonden en nachten moest worden afgevoerd uit tot op zekere hoogte. Hoe kan een kleine uitstulping in de buik kijken met een sexy LBD? Ja, je bent een no schreeuwen. Dus om je figuur te houden en mensen gaan oo la la, oefening. Ok, waarom niet springen op uw gewone crunches en sit-ups dit seizoen? In plaats daarvan gaan voor een korte aanloop naar het dichtstbijzijnde park of het bijwonen van een yoga en pilates. Nog beter aansluiten bij een dansles western. Vergeet niet dat je een aantal optredens van de muziek te doen. Oefening komt gratis met de pret.


Doe jezelf niet overvoeren:

Bron: Shutterstock

Delen zijn gevuld met indrukwekkende gerechten en heerlijk, maar dit betekent niet dat je jezelf spullen voor de keel. Voor het bijwonen van een van de partijen hebben een aantal lichte snacks van huis, zodat je maag vol is tot op zekere hoogte. Mix en match voedsel. Niet alleen zal uiteraard en tandoori kebabs en biryanis of alle vette voedingsmiddelen. Als je het oog in een andere richting te draaien zal ook in staat om de prachtige en kleurrijke salade te vinden. Stapelen wat salade op het bord. We indianen hebben een fetish voor vet voedsel, maar ook salades maken een goede combinatie met kebab en tandoori.
Echter, als je dieet bewust, laat het dieet grafiek voor een deel in deze vakantie seizoen en genieten van een aantal van vet voedsel en snoep. Het is niet echt een goed gevoel als je ziet je vriend zitten met een bord vol met kip en rood vlees en slechts een paar groene salade. Er is niets mis als je het probeert. Verwen uw guilty pleasures en plezier. Gewoon niet over doen!

Hapjes en alcoholische dranken:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Leonid Mamchenkov

Boozing snacks zonder dat dit een negatieve invloed op je gezondheid. Je zou dit allemaal weten. Maar degenen die de eerste timers wordt geadviseerd om snacks tussendoor drankjes. Snacks zijn niet alleen lekker en krokant, maar ze ook vullen de maag voorkomt dat je te veel drinken. En in snacks, in plaats van het hebben van voedsel altijd proberen om wat salade of vetarme snacks hebben. Hoe is dat alcohol veel calorieën en als je te veel gefrituurde snacks zal gewoon het dubbele van de calorie-inname.

Controleer uw alcohol:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Alan Turkus

Drink maar trek een lijn om uw inname van alcohol te beperken. Als u net stapte in college en hebben een of andere manier in geslaagd om je ouders 'ja' voor een feestje te krijgen, let op. Het is je eerste partij. Er zal veel alcohol te zijn, maar neem de juiste is en drink met mate. Drink niet als een vis! Vergeet niet om pinnen pinnen drinken of na schoten na schoten je vriendin niet zal indruk maken, maar je eigenlijk uiteindelijk gek zonder de geringste idee van wat hij deed gisteravond. Zou kunnen blijken meer gênant wanneer u begint met het gooien van in het midden van een partij rockende.

Hier zijn enkele tips zodat het makkelijker voor u om uw gewoonten te kiezen:

 • 12 gram licht bier bevat 110 Cal.
 • 6 gram rum en Diet Coke zijn ongeveer 65 Cal.
 • 4 oz droge Champagne bevat 105 Cal.
 • 6 oz Vodka en Soda Water heeft 65 Cal
 • 5 oz Gin laten zien dat je kunt dansen.

  Correcties pre-party:

  Elke keer als je naar het feest, neem een ​​paar uur en doe wat echte hard-core oefeningen zoals cardio en kick-boksen. Vermijd gewichten. Eet iets zo zwaar als meergranen brood met boter of magere kaas of een kom van uw favoriete ontbijtgranen gegarneerd met vers fruit. En ja, vergeet niet om ten minste twee glazen water te drinken. Nu bent u klaar om het onderdeel te raken. Nu dat je maag vol is, ik hoop dat je niet eet als je niet zijn gediend voedsel voor enkele weken.

  Correcties after-party:

  Partij van de nacht, kater de volgende ochtend; zeer vaak voor, is het niet? Dus houd een goed aanbod van kalk in uw koelkast. Je kunt niet de hele dag zitten die de voorste duizeligheid; Je nodig hebt om het kantoor ook wonen. Neem een ​​lange koude douche en drink voldoende water.

  Rusten behoren:

  Rust en voldoende slaap is belangrijk tussen partijen anders je zal eindigen met pijnlijke spieren.
  Ik hoop dat deze tips helpen. Nu laat het feest beginnen!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha