Birthday Party Ideeën SafariEen safari is een fascinerende reis waarbij je kijkt naar de dieren in het wild. Deze dieren kunnen onder meer tijgers, leeuwen, apen, olifanten en zebra's. Voor ouders die willen dat hun kind te gooien een verjaardagsfeestje safari, er zijn vele manieren die hun huis kan transformeren in een safari met hen.

Uitnodigingen

Safari uitnodigingen van de verjaardagspartij kan worden gemaakt om een ​​stuk karton versieren met safari dieren. Thee dieren kunnen worden gekocht bij een ambachtelijke winkel of gesneden uit de bouw papier. Details van de partij kan worden geschreven op de uitnodiging.

Favors

Lijmen dieren safari dieren of speelgoed kunnen de gasten worden geleverd als feestartikelen. Deze items kunnen in een gift bag in miniatuur die kunnen worden gekocht bij ambachtelijke winkels worden geplaatst.


Decorations

Decoraties zoals ballonnen en wimpels, waarin de kleuren safari, moeten worden gebruikt. Deze kleuren zijn bruin, groen en geel. Dieren posters kunnen worden opgehangen aan de muren. De bomen kunnen worden gemaakt met behulp van groen vilt voor de bladeren en ze aan buizen uit papieren servetten karton.

Macht

Het hoofdgerecht voor een verjaardagsfeestje safari kan zijn broodjes die worden gesneden in de vormen van dieren safari. Kinderen kunnen dierlijke crackers als een snack. Een verjaardagstaart met een safari thema, zoals de zwart-wit gestreepte icing een zebra vertegenwoordigen, kan worden gekocht of gemaakt.

Ambachten

Kinderen kunnen een safari themed overhemd met een simpel T-shirt, witte verf en dierlijke stempels maken. Ze kunnen hun eigen t-shirt te ontwerpen op basis van hun favoriete safari dier.

Games

Kinderen kunnen spelen denk dat de dieren. Om dit te doen, een safari dier, als een leeuw of een olifant, wordt aan de achterkant van het kind bevestigd. Ze hebben dan te proberen om erachter te komen welk dier staat op de achterkant van de andere kinderen vragen stellen over het dier.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha