Birthday Cake Decorating Ideeën voor Teen BoysDecoreren verjaardagstaarten thuis kan leuk zijn. Terwijl de taart decoreren ideeën voor de kleintjes gemakkelijk om te denken kan zijn, maakt u een thema voor tienerjongens kan een beetje 'ingewikkeld zijn. Tiener jongens willen iets fris en iets dat hen niet in verlegenheid te brengen in het bijzijn van hun vrienden. Dit betekent dat alle ideeën zijn vrij uit den boze. Gelukkig zijn er een aantal interessante ideeën die leuk om te doen zijn.

Game Console

Tienerjongens hou videospelletjes. Het beste van alles, de meeste van de gaming consoles hebben een strak en eenvoudig. Dit betekent dat ze gemakkelijk te recreëren met taart en ijsvorming. Gewoon snijden de taart te lijken op de console en gebruik vervolgens icing om logo's en verlichting te creëren. Als u een meer eenvoudige ontwerp nodig, draagbare consoles zijn een goede optie. De LCD-schermen kunnen worden gemaakt op basis van de fusie snoep duidelijk in de oven. Verpletteren gewoon de snoep en giet het in een vierkante vorm en bak op 350 graden tot snoep smelt. Knoppen voor draagbare gaming systeem kan eenvoudig worden gemaakt met candy ronde tablet, zoals de Spree. De laatste stap zou zijn om beschrijvingen van de knop toe te voegen met poedersuiker.

favoriete DVD, Boek of cd

Media is altijd een belangrijk onderdeel van het leven van elke adolescent jongen. Gelukkig, deze ontwerpen zijn makkelijk te herscheppen in de vorm van een cent. Een cake 9-door-13-inch is de perfecte basis om een ​​dvd of een boek taart te maken, terwijl een 8-bij-8-inch scherm is ideaal voor taarten CD-geïnspireerd. Dit ontwerp kan dan niet veel mee heeft. Alles hangt af van hoe ingewikkeld het ontwerp van de DVD, boek of cd. Voor het grootste deel, maar dit ontwerp kan worden gemaakt door eenvoudig verschillende gekleurde glazuur. Als er glanzende elementen in het ontwerp, kunnen eetbare zilveren of gouden kralen eveneens worden gebruikt als de gekleurde suiker. Het belangrijkste onderdeel is om te zien hoe makkelijk het is om te ontwerpen kan worden getrokken. Oefen het tekenen van een paar keer op papier voor het versieren van de taart.


Hobby

Elke tienerjongen is uniek en heeft zijn hobby. Zij kunnen deel uitmaken van een band zijn, zoals sport of games. Hobby's zijn een prima uitgangspunt, omdat ze je in staat om een ​​taart te ontwerpen zo eenvoudig of zo complex als een decorateur kan omgaan met zijn. Bijvoorbeeld, als de tiener houdt van vissen, een meer kan worden gemaakt met behulp van blauw glazuur en gummy vis; een hengel plastic speelgoed kan worden toegevoegd. Bedrijven met meer vaardigheid kan beslissen om een ​​taart te nemen zo ingewikkeld als een Monopoly-bord. In beide gevallen zal de tienerjongens hou van een taart die draait om hun favoriete hobby's.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha