Biotique Bio sandelhout Face and Body Lotion met SPF 75 - HerzieningLicht en licht vochtinbrengende lotion Vettig - probeer het eens !!


Verlangen om te genieten en plezier hebben deze zomer? Voordat je naar buiten gaat, vergeet dan niet om uw huid tegen beschadiging door de zon en zonnebank te beschermen. Wat misschien beter dan een zonnebrandcrème formulering met kruiden werken? De Biotique Bio Sandalwood gezicht en lichaam Zon Lotion heeft een breed spectrum SPF 75 om uw huid tegen schade door de zon te beschermen. De formule van zonnebrandmiddelen is ontworpen om een ​​lotion rijk aan nutriënten. Het belooft te helpen verminderen het risico van veroudering van de huid, kanker, en ook de huid te beschermen tegen elke andere schadelijke effecten van de zon.

Prijs en hoeveelheid:


Rs. 99-50 ml.

Ingrediënten:
Safed Chandan (Santalum album), olie zonnebloem, Nag kesar (Mesua ijzer), Ashwagandha (Ashwaganda), Madhu (Honing), Arjun (Terminalia Arjuna), Lodhra (Symplocos racemosa), Ankurit gehun (Triticum vulgare), Rakt Chandan (Pterocarpus santalinus), Mom (bijenwas), gezuiverd water QS Himalaya

Instructies voor gebruik:

 • Neem wat 'product op je handpalmen en breng het vóór blootstelling aan de zon.
 • U kunt opnieuw toe te passen als dat nodig is na het zwemmen of een inspannende activiteit.

Levensduur:

3 jaar vanaf de datum van fabricage.

Mijn ervaring met Biotique Bio sandelhout gezicht en lichaam Sunscreen SPF 75:

De Biotique Bio Sandalwood gezicht en lichaam Zon Lotion wordt geleverd in een buis geel-oranje kleur, met een diepe groene dop flip lock. De buis is gemaakt van plastic en volledig ondoorzichtig. Moet worden geperst om het product te doseren voor gebruik. De dop sluit strak zoals de meeste verpakking van een product Biotique. Het is compact en reis-vriendelijke.

De zonnebrandcrème is in een licht beige kleur. Het verspreidt en mengt goed met je huidskleur Indian, beter dan crèmes wit. U kunt deze lotion gemakkelijk dragen onder je make-up of gewoon set met poeder, en geeft een frisse kijk op de huid. De formule heeft een lotion-achtige consistentie, dat is loopneus en een beetje 'dik. Heeft een lichte aanraking op de huid. Ik heb niet gemerkt een sensatie vergelijkbaar met een masker na het aanbrengen. Na het aanbrengen, zet de lotion in een mooie semi-matte afwerking die een gezonde uitstraling aan de huid toevoegt.

Zonnebrandcrème geeft een goede bescherming aan de huid met een SPF 75; je kan zeker zorgen voor een sterke bescherming voor uw huid met deze. De lotion is niet bedoeld om looien voorkomen, niet het bruinen van de huid en zon schade te beperken. Ik heb geen tan merkte helemaal na gebruik. Het nadeel, dat verdwijnt in een uur na het aanbrengen. U moet weer opnieuw toe te passen voor verdere bescherming.

Het zonnescherm is biologische en vrij van conserveringsmiddelen. Het duurde niet breakouts veroorzaken zo is dermatologisch getest. Kortom, ik vond het product voor zijn effectiviteit. Voelt niet zwaar of plakkerig in tegenstelling tot de gebruikelijke hoge SPF zonnefilters. Het enige nadeel is dat het maakt mijn huid voelt vettig combinatie.

Pro sandelhout Biotique Bio gezicht en lichaam Zon Lotion:

 • Reis-vriendelijke verpakking.
 • Het verspreidt zich gemakkelijk.
 • Het komt als een mooie beige gekleurde crème die een witachtige cast op de Indiase huidtinten verlaat.
 • Voorkomt de zon.
 • Laat een gezonde, semi-matte afwerking.
 • Voelt niet zwaar of plakkerig op de huid.
 • Wordt geleverd met goede ingrediënten kruiden.
 • Maakt de huid zacht en gehydrateerd.
 • Het heeft een hoog gehalte aan SPF 7
 • Het komt met de delicate geur van sandelhout en aangenaam.
 • Geen parabenen.
 • Betaalbaar.

Tegen sandelhout Biotique Bio gezicht en lichaam Zon Lotion:

 • Het kan niet geschikt voor de vette huid als het maakt de huid vettig.
 • U moet opnieuw toepassen na elke 45 tot 50 minuten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha