Biotine voor de haargroei

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 8, 2015 Admin Schoonheid 0 10


Wanneer je een probleem van haar en run geconfronteerd met een trichologist, hij zal controleren de haarfollikels en wordt onderzocht op een aanval dosering van biotine, eerst, voordat zij voorstelt andere medische middelen of chemicaliën. Biotine helpt vooral in de haargroei. Stimuleert de follikels en helpt bij haargroei sneller, het minimaliseren van het verlies van haar.

We moeten eerst weten wat is biotine. Biotine is een vitamine, ook bekend als vitamine B7 of vitamine H en is eigenlijk Vit B complex kan worden opgelost in water.


Biotine voor haar

Hier zijn enkele tips haargroei en belangrijke feiten die u moet weten over biotine en hoe het helpt bij de haargroei:

A. Mensen die lijden aan haaruitval moeten een arts raadplegen en om in te checken voor een goede biotine-deficiëntie. Als u gevonden een tekort aan biotine te zijn, dan moeten ze onmiddellijk beginnen met de juiste dosering van biotine supplementen. 2500 mcg 5000 mcg of 10.000 mcg normale doseringen biotine die dagelijks worden genomen. Uw arts zal suggereren dat de dosering haar beter bij u past of u kunt zelf controleren op basis van de vermindering van het bedrag van haar val tarief of het verbeteren van de snelheid van de haargroei die optreden wanneer u begon te nemen biotine supplementen . Bijvoorbeeld, als je ziet dat 5,000mcg niet goed werkt, dan kun je naar 10.000 dagelijkse mcg. Een capsule moet worden gebroken en aan de helft en de andere helft na het ontbijt en na de lunch.

B. biotine supplementen zijn natuurlijke wijze door bacteriën en gisten. We moeten ook weten het feit dat ons lichaam van nature synthetiseert biotine uit het voedsel dat we nemen. En 'alleen als we zijn niet het nemen van een goede voeding die ons lichaam voldoende biotine die nodig is voor een gezonde haargroei niet kan produceren.

C. De vetzuren zijn de bouwstenen van eiwitten. Wanneer biotine gaat in ons systeem, helpt bij het mengen met cellulaire enzymen produceert aminozuren die helpt bij de constructie van de cellen. Biotine helpt vervolgens in celproliferatie, wat de werkelijke reden dat helpt haargroei en nieuwe haren regeneratie.

D. Biotine voor haargroei heeft geen bijwerkingen. Daadwerkelijk kan helpen versterken van uw nagels ook. Dus het is 100% goed en 0% slecht, tenzij je lichaam is gevoelig voor de aanname van biotine in zelden het geval.

E. haar is gemaakt van een eiwit keratine. Dus neem biotine in werkelijkheid helpt om toe te voegen aan dit eiwit.

F. Meer biotine niet zal nog steeds helpen om meer haar te krijgen. Is niet recht evenredig. Echter, als de snelheid van de haargroei is traag of je ervaart haaruitval, het betekent dat je misschien ontbreekt biotine en je lichaam om alleen de hoeveelheid biotine nodig die het systeem nodig nemen. Dus vermijd deze misvatting dat hoe meer je neemt, hoe sneller haargroei.

G. natuurlijke bronnen van biotine zijn vis, varkensvlees, bloemkool, eierdooiers, cheddar kaas, frambozen, sojabonen en tarwe.

Dus, als je ervaart haaruitval of kaalheid of dunner wordend haar, geen afval een tweede en krijg een consultatie gedaan en start met biotine supplementen. Samen met supplementen, probeer met inbegrip van voedingsmiddelen die biotine bevatten in je normale voeding. Ik hoop dat dit artikel toegevoegd aan uw kennis van de haargroei biotine en het belang ervan. Laat commentaar hieronder als u vragen hebt.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha