Biologische voedingsmiddelen zijn voedzamer voor u?Iedereen gaat organische deze dagen! En wie kan het ze kwalijk nemen? De angst zaaiende over het voedsel dat we eten heeft koorts bereikt en iedereen is op zoek naar hun gezondheid!

Als het gaat om biologisch voedsel, verwijzen we naar voedsel of eetbare items die worden geteeld in het gebied en zijn vrij van elke vorm van pesticiden en insecticiden. Geen giftige stoffen of schadelijke herbiciden groeit binnen dit en werd vaak als gezond beschouwd door deskundigen en onderzoek. Of het nu een voedingsdeskundige of uw persoonlijke dokter, ik weet zeker dat iedereen werd geadviseerd om meer biologisch voedsel te consumeren op een regelmatige basis. Geen wonder dat deze industrie is booming en bloeiende voor meerdere jaren.


Maar, is biologisch voedsel echt geweldig voor je gezondheid? In feite, wat precies weten we eigenlijk bedoelen met de term biologisch?

Hoewel er zijn momenten waarop biologisch voedsel wordt verbouwd met de hulp van een paar ingrediënten, zijn er een paar specifieke regels moeten worden gerespecteerd. De gewassen worden hier geteeld zonder enige vorm van kunstmest, dat is kunstmatig. Er is geen biotechnologie of bestraling betrokken. Dieren die groeien op biologische bedrijven worden gevoed met voedsel dat is biologisch. Zij worden uitgehard zonder het gebruik van synthetische groeihormonen of antibiotica.

Is biologisch voedsel goed voor je?

Biologische voedingsmiddelen zijn vol van voeding en zorgen voor een betere gezondheid dan conventionele voedingsmiddelen. Dit is omdat de planten hun productie van fytochemicaliën, die hun weerstandsvermogen tegen insecten en onkruid verbeteren verhogen. Er zijn verschillende studies die hebben gezegd dat de pesticiden in je eten kan leiden tot gevaarlijke ziekten en gezondheidsvoorschriften. Er zijn echter andere studies die ook gezegd dat het gebruikelijke voedsel veilig is voor de meeste volwassenen groei. Er kunnen geboorteafwijkingen bij zwangere vrouwen, hoewel er weinig blootstelling aan pesticiden. Verontreiniging door pesticiden in de dagelijkse is niet zo groot van een deal of een punt van zorg. Echter, er zijn een paar van de wetenschappers die zich zorgen maken over de antibiotica die worden gegeven aan dieren die op de boerderijen zijn. Het overmatig gebruik van antibiotica, verzwakking van hun vermogen om infecties te bestrijden.

Wanneer moet je eigenlijk kopen biologisch voedsel?

Als je in je budget, ga je gang en koop het voedsel dat lokale en biologische. Er zijn een aantal markten die verkopen biologisch voedsel betaalbaar en beschikbaar op elk moment. U kunt altijd op hun gemak. Als je niet kan veroorloven biologisch voedsel de hele tijd, maak je geen zorgen. U kunt gaan voor voedsel dat vaak is genoemd "Dirty Dozen". Dit zijn perziken, appels, nectarines, druiven, selderij, spinazie, aardbeien, peren, kersen, paprika, aardappelen en druiven die worden ingevoerd met sla. Deze groenten en fruit gezond eisen steeds meer dat bestrijdingsmiddelen om de bugs te vechten in vergelijking met andere artikelen van producten, zoals asperges en broccoli.

Herinner me een paar dingen voordat u besluit om biologisch voedsel te kopen. Vergeet niet dat u zeker uw supermarkt budget zal toenemen. Dus wees er klaar voor.

De organische voedingsindustrie is in principe afhankelijk van uw bevestiging, zodat ze kunnen verklaren dat biologische voeding gezonder zijn voor iedereen. Zo helpt om de kans dodelijke ziekten zoals kanker. Ze hangen ook op u om hun winst en omzet in de sector te vergroten.

Dus ga organisch met alle middelen, maar vergeet niet dat er een magische formule voor een goede gezondheid! Wees realistisch.

Eet je biologisch voedsel? Hoe is het anders dan gewone voeding? Deel uw ervaring met ons.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha