Bijbel Knutselen voor-Eerste & Tweede klassersMaak een goede indruk op de eerste en tweede leerjaar is een lonende ervaring voor elke zondag school leraar. Projecten voor studenten in deze kwaliteiten moet fantasierijk genoeg zijn om hun gedachten gericht terwijl wordt gecoördineerd met de lessen die kunnen worden gedekt te houden. Vakmanschap van de Bijbel zijn ideaal omdat ze eerste en tweede leerjaar naar een manier om hun creativiteit te uiten zoals ze alles absorberen ze geleerd hebben.

Reizen Posters

U kunt de lessen van Paulus 'reis van Jeruzalem naar Rome, in Handelingen 28 markeren: 1-31 met een ontwerp-manifest waarin alle studenten kunnen bijdragen. Voor een achtergrond gebruikt een karton met een groene rand curve die het einde van de aarde voorstelt. Gespreid over een poster blauw naar de zee te vertegenwoordigen. Samengelijmd één vormen. Op de top van dit zal zijn schepen op zee, dorpen met huizen, kudden schapen, en bosjes van bomen. Kinderen kunnen kiezen wat ze willen doen of te tekenen. Maak schepen met een drie-dimensionale structuur tandenstoker vast te zitten met een zeil van wit papier, dat een romp bruin papier overschrijdt. Vouw het zeil iets naar buiten. Teken en knip de schapen, en lijm katoenen ballen op hen. Snijd vierkante bruine huizen, en trek op rechthoekige ramen en deuren. Maak bruine boomstammen met groene kartonnen papieren handdoek gebladerte. Teken streepjes of pijlen om te laten zien over de kronkelige pad gevolgd Paul. Werken in dit project samen, alle studenten krijgen om te delen in de reis van Paul.

Kerstmis Treasure Chest

Voor een project van Kerstmis, in plaats van het aanbieden van goud, wierook en mirre, zoals de wijzen deed in Mattheüs 2: 9-11, kunnen studenten een offer aan God van hun schatten te maken. Begin met een kleine schatkist box-type hout. Vraag de cursisten om te schilderen, het toevoegen van nep sieraden of gouden tressen rond de randen. Geef ieder kind een stuk papier en suggereren dat ze schrijven een talent of kwaliteit van God die hen speciaal maakt. Een optie is om elk kind geven hun schatkist aan God te onderwerpen. De kinderen kunnen hun dozen en de inhoud te houden als een herinnering van wat maakt ze bijzonder en wat ze te bieden aan anderen. Terwijl hun doel is om cadeaus te krijgen op feestjes, de doos herinnert hen die bedoeld zijn om aan God te geven ook.


Creatie Kalender

Terwijl het onderwijzen van de les van de schepping in Genesis 1: 1-31 en 2: 1-4, met de leerlingen bespreken de dingen die God geschapen heeft in de loop van zeven dagen, met inbegrip van mensen en dieren. Zet ze op het bord zodat studenten ze kunnen bekijken. Bereid genoeg tijd voordat de vellen van 8,5 bij 14 inch, meer van een normaal vel papier voor de computer, dus je krijgt voor elke student. Houd de pagina horizontaal, moeten leerkrachten lijnen meten en tekenen met een liniaal om zeven secties twee centimeter breed voor de zeven dagen, één voor elke dag van de schepping te maken. Teken lijnen met een zwarte stift om ze te verdelen. Kranten hebben de leerlingen een tekening maken van wat leek op de originele creaties. Bekijken en bespreken de leerlingen wanneer ze klaar zijn.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha