Biggest Loser Diet - Wat het is en hoe het te doen?Jaren geleden, toen ik een tiener was zou ik met trots zeggen dat ik kon binge op alles wat ik mijn smaakpapillen geprobeerd, zonder het aantrekken van een ounce van gewicht. Snel vooruit decennium, en hier ben ik een huis maker die de neiging heeft om een ​​kind van twee jaar en tien kilo zwaarder. Nooit meer kan ik zeggen dat ik ben mager of ik kan graven wat ik wil, zonder het tellen van calorieën. In feite, altijd op zoek naar nieuwe diëten die zal helpen om mijn gewicht onder controle. Reality shows die moeten mensen concurreren om gewicht te verliezen zijn nu een favoriet! En dat is hoe ik kwam over de Biggest Loser dieet, een dieet dat werkt als een charme!

De zinsnede 'de grootste verliezer dieet' kan misleidend voor degenen die niet weten wat het verwijst naar zijn. The Biggest Loser dieet plan in eenvoudige woorden is een dieet dat helpt je verliest al die extra kilo's, het volgen van een uitgebalanceerd dieet en lichaamsbeweging religieuze. Het spreekt voor zich dat een goede oefening regime en gezond voedsel is een winnende combinatie.


The Biggest Loser is een populaire reality show die werd uitgezonden in prime time op NBC TV, waar deelnemers vochten met hun auto en andere collega-concurrenten om gewicht te verliezen, terwijl hun inspanningen zijn betrapt op tape en uitgezonden naar de wereld. U kunt trainen en eten als de mensen die de uitdaging hebben genomen om gewicht te verliezen en gezonder worden. De grootste verliezer dieet kan u helpen niet alleen gewicht verliezen, maar ook sterker te krijgen, voel ik me veel energieker en reguleren van zowel de bloeddruk en het cholesterolgehalte.

Dus wat is dit dieet allemaal over? Wat is het dat je kunt eten, en wat moet je vermijden?

Het dieet benadrukt het verschuiven van magere eiwitten, volle granen, noten, fruit, groenten, bonen, soja-of vetarme dagboek. Het dieet is gebaseerd op de piramide van The Biggest Loser 4-3-2-

  • Vier porties groenten, fruit en groenten
  • Drie porties magere eiwitten
  • Twee porties volle granen
  • En 200 calorieën gereserveerd voor extra's

Het dieet suggereert gaande van drie maaltijden per dag voor kleine en frequente gezonde maaltijden. Door strikt na het dieet piramide bent u zeker om te profiteren. Al het eten wordt laag in calorieën en veel vezels voelt u zich voller en verminderen uw wens om snack junk. Ook het eten van een half dozijn kleinere maaltijden, beide niveaus van honger en suiker zijn verplicht onder controle te zijn.

Drink 6 tot 8 glazen water per dag zal het succes van dit dieet plan te helpen. Ook cafeïne voorkomen dat de effectiviteit van dit plan vergroten.

Andere voordelen van de Biggest Loser Diet:

Terwijl gewichtsverlies op zich is de moeite waard alle inspanningen in te zetten door het volgen van dit dieet heeft ook andere onderscheidingen. Wanneer u gewicht te verliezen ook lager de kans op hart-en vaatziekten, beroerte, type 2 diabetes en sommige kankers.

Door het eten goed op basis van de behoeften van uw lichaam, voelt u zich minder opgeblazen en energieker. Het lichaam van de stofwisseling neemt toe en je bent verplicht om in vorm te blijven.

Zal je gewicht te verliezen met dit plan?

Ja natuurlijk! Het dieet is rijk aan vezels en weinig zout en vet, en verzadigd; is in lijn met de plannen van het dieet aanbevolen door de meeste gezondheidsorganisaties dat het geloofwaardig en het proberen waard maken. Dit plan heeft veel toewijding en moet worden gekoppeld aan een oefening regime geschikt is voor je lichaam. U kunt naar de sportschool of met de fiets een uur per dag aan het dieet plan te voltooien.

Een woord van waarschuwing, Dit dieet kan soms gaan onder de 1200 calorieën en je kan nodig zijn om de voedingsbehoeften van een door een huisarts voorgeschreven supplement aan te vullen.

Zes weken van gezonde voeding, regelmatige lichaamsbeweging en blijf weg van junk food- dit is wat de Biggest Loser dieet is alles. Dit plan kan op wonderbaarlijke wijze te keren diabetes, versterken het immuunsysteem en ook de kans op ziekten, zoals dementie, hart-en vaatziekten en de ziekte van Alzheimer te verminderen.

Dus maak je van de bank-schakelaar magere eiwitten en je ziet een opmerkelijke verandering in de manier waarop je je voelt en look.

Dus probeer dit programma nu, omdat het je leven en de manier waarop je het gevoel kan transformeren - als u klaar bent om uw zinnen gezet op deze intense betrokkenheid zijn.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha