Betaalbare giften voor leraren

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
April 9, 2015 Admin Vakantie 0 0


Studenten brengen vaak giften voor leraren voor de kerst en de laatste dag van het schooljaar. Vooral voor gezinnen met veel kinderen naar school of voor kinderen die meer dan een leraar voor elke dag, het geven van een geschenk aan elke leerkracht kan duur zijn. Kies items die toegankelijk, attent zijn en waardering uitspreken voor het harde werk van de leraar.

Bookmark

Een bladwijzer in de woning door het kind maakt een ontroerend cadeau voor de leraar. Het kind moet een bladwijzer kaart met stickers, tekeningen, foto's of titels van een aantal favoriete boeken te versieren. Samen met de bladwijzer, geeft de leraar een 5 dollar gift card naar een boekhandel. De leerkracht kan de gift card gebruiken om te helpen de aanschaf van een boek van zichzelf of iets toe te voegen aan de klasbibliotheek.

Bloembollen

De leraren krijgen meestal een pauze tijdens de zomermaanden te nemen, met het oog op een leraar iets om van te genieten tijdens de zomer te geven. Kies een paar van bloembollen of pakketten van bloemzaden. Als de hele klas wil een gift gemeen te geven, kan elk kind te brengen in een bol bloem zaad pakket of een cadeaubon van een tuincentrum en zet ze allemaal in een mandje te geven aan de docent.


Notepad

Leraren vaak notities schrijven naar huis te sturen aan de ouders, samen met collega's door te geven of op te nemen met de opdrachten van de studenten afgestudeerd. Geef een leraar een notitieblok of twee, zodat u altijd de juiste soort papier bij de hand. Sticky notes kan handig zijn voor overstag gaan op graded opdrachten, zelfs als de leraren waarderen ook het papier is niet kleverig, zodat deze in de helft kan worden gevouwen. Kies een ontwerp op papier, dat is niet al te druk en laat voldoende ruimte om te schrijven nog steeds.

Handgeschreven notities

Gezinnen die zich niet kunnen veroorloven om iets te besteden aan een gift voor een leraar kan op zijn minst een paar minuten duren om een ​​bedankbriefje naar de leraar te schrijven. Woorden van waardering en beschrijvingen van de specifieke manieren waarop de leraar een verschil heeft gemaakt voor de student kan worden bemoedigend voor de leraar. Indien mogelijk, moet de student en de ouder ofwel iets schrijven op de notitie.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha